L’eterna joventut del CFS Molins 99

El CFS Molins 99 cau per 4 a 5 en un emocionant partit contra l’AECS de l’Hospitalet on diversos joves del planter van tenir la seva oportunitat. 

Juanjo Amigo dóna instruccions al jove Quim // Jose Polo

Amb els deures fets i la permanència a la butxaca, el Club Futbol Sala Molins 99 està aprofitant el final de temporada a Tercera Nacional per donar-li oportunitats a joves jugadors del planter. Un viver d’on no paren de sortir diamants en brut. És excepcional veure homes tan joves -juvenils o del sènior B- amb minuts en una categoria tan exigent, sempre acompanyats de la columna vertebral -clau en el projecte i majoritàriament de Molins de Rei- amb més experiència.

“Som un club que vol tenir la gent de la casa el més amunt possible, són jugadors que sempre estaran sempre amb tu, fins i tot poden donar un pas més, són gent que a mitjà o llarg termini ha d’estar amb nosaltres”, assegura a Viu Molins de Rei el capità del sènior, el molinenc Àlex Sánchez Ajo. És com una roda on el Molins 99 acaba sent un equip eternament jove.

L’entrenador, Juanjo Amigo, està acabant la temporada amb baixes i no dubta en donar confiança a les promeses. Algunes d’elles es van veure en el penúltim partit del curs a casa, contra l’AECS de l’Hospitalet. L’equip molinenc va caure per 4 a 5 contra un conjunt que estava pràcticament igualat a punts i els ha avançat en la classificació.

Va ser un matx competit, igualat des del principi fins al final, i on es van veure accions de molta qualitat per part dels dos equips. Una d’elles va ser el primer gol, obra de Josué Cortès. Amb una conducció ràpida i endiablada, els rivals no el van poder seguir i es va guanyar l’espai per creuar la pilota amb qualitat (1-0).

Els de l’Hospitalet de Llobregat van competir molt bé. Van empatar amb una jugada on van fer una combinació entre diversos jugadors rematada per Daniel Tornay. Abans del final d’una primera meitat on no es van veure excessives ocasions de gol, l’AECS va fer l’1 a 2 amb una contra ràpida segellada per Santiago Cervera.

La segona meitat va ser molt divertida per a l’espectador. Karim Benaliti, sempre intel·ligent i amb olfacte de gol, va veure una petita escletxa en el pal curt del porter rival. No ho va dubtar i va fer el 2 a 2. Llavors Miguel Donoso, espectacular en defensa, va començar a afusellar Jordi Riera amb el seu canó. El primer gol del riberenc el va fer amb un xut lateral (2 a 3).

Rubén per Àlex, un clàssic del Molins 99 // Jose Polo

En una errada flagrant de la defensa i el porter, el jove Quim Valldaura es va veure tot sol i a porteria buida va empatar (3 a 3). La resposta va ser de Donoso, que va anotar amb una fuetada des de casa seva (3 a 4). El partit estava molt emocionant, amb alternatives. Amb una nova demostració de rapidesa i tècnica, Cortés va tornar a empatar (4-4).

Abans del final el Molins 99 va tenir mala sort. Unes mans dins de l’àrea d’Erik Andreozzi van ser assenyalades pels àrbitres. En primera instància l’equip de la segona ciutat de Catalunya va fallar el penal, però en el rebot van marcar. Gol de Guillermo Rodríguez (4 a 5). Els molinencs, jugant amb porter jugador, van tenir un parell d’oportunitats, però no van entrar.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades