Un molinenc competeix a Míster España representant a Lleida

David Giralt, veí de Molins de Rei, participa aquest dissabte a la gala Mister International Spain. Hi és després de ser escollit l’home més guapo de la província de Lleida, tot i ser molinenc. Giralt ja va quedar en 4a posició al campionat d’Espanya de Classic Bodybuilding.

David Giralt representa a Lleida a Mr. International // Jose Urbano

Molins de Rei té un dels homes més atractius de Catalunya i potser de tot Espanya: David Giralt. Això diu la classificació de la competició Mr. International Spain, el nom que rep el concurs conegut com Míster España.

Ell és de Molins de Rei però representarà a la província de Lleida. “Jo no vaig fer càsting, el director em va dir si volia anar-hi”, explica Giralt a Viu Molins de Rei. I llavors, per sorpresa seva, es va trobar que l’havien seleccionat com a Mr. Lleida i no Barcelona.

No sap del cert per què va ser, però podria ser que els faltessin homes a les terres de Ponent. El que és segur és que ell és un dels quatre escollits per representar Catalunya a la competició estatal.

Fotos: @deivid.gp

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El guanyador es coneixerà aquest dissabte en una gala a Tenerife. Allà es reuniran els representants de cadascuna de les províncies espanyoles i es triarà quin és el més guapo i, per tant, es mereix ser nomenat Míster España. Si guanya, passarà al concurs internacional.

No és la primera vegada que David Giralt aconsegueix un premi en una competició. Practica el culturisme i l’any passat va guanyar el Campionat de Catalunya de la Federación Española de Fisioculturismo y Fitness, en la categoria de bodybuilding fins a 70 quilos. Després, al campionat a nivell espanyol va quedar quart en Classic Bodybuilding de fins a 170 centímetres.

Recomanacions personalitzades