Regalem literatura als socis de Viu Molins de Rei

Aquest sorteig ja ha finalitzat. Si vols participar en més sortejos com aquest, fes-te soci de Viu Molins de Rei.

Per Sant Jordi, Viu Molins de Rei sorteja entre els seus socis exemplars dels llibres d’autors molinencs que participen a la parada de llibres km 0.

Els set llibres participants // Viu Molins de Rei

Una bona idea per aquest Sant Jordi és regalar literatura local. Aquests autors es promocionen a la parada ‘Escriptors km 0’ organitzada per Viu Molins de Rei a la plaça del Palau per Sant Jordi.

Els autors que hi participen signen els seus llibres i també regalen exemplars entre els socis de Viu Molins de Rei. Si veniu a la parada i us feu socis podreu guanyar directament un llibre a escollir, juntament amb un pack de 4 anuaris de Viu Molins de Rei. Els socis ja existents també podran optar al sorteig d’un exemplar de cadascun dels llibres.

Els socis ja existents han d’omplir el següent formulari per entrar al sorteig:

[contact-form to=”info@viumolinsderei.com” subject=”Formulari sorteig “][contact-field label=”Vull participar al sorteig de:” type=”checkbox-multiple” required=”1″ options=”Molins de Rei desaparegut – Marta Gelabert,Avui per tu demà per mi – Gemma Tribó,Mirant l’univers – Mònica Usart,Les receptes del calendari pastisser – Albert Vilas,Guilhèm: arrels trasplantades – Jordi Anducas,Poema de l’amor valent – Adrià Sàbat,Desitjos – Jon Kieb”][contact-field label=”Nom i cognoms” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Correu electrònic (per localitzar-te si guanyes)” type=”email”][contact-field label=”Telèfon (per localitzar-te si guanyes)” type=”text”][contact-field label=”Observacions” type=”textarea”][/contact-form]

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *