El pressupost participatiu per a joves s’amplia a anteriors guanyadors

La dotació del Mou! El Cul! passa de 6.000 a 9.000 euros. Els 3.000 euros addicionals serviran per consolidar anteriors projectes mentre que els 6.000 restants seguiran sent per a finançar nous projectes relacionats amb la joventut.

Cartell del Mou! el Cul! 2018 // Ajuntament de Molins de Rei

Fins al 30 d’abril els joves d’entre i 14 i 30 anys de Molins de Rei poden fer les seves propostes d’idees per rebre finançament de l’Ajuntament. La iniciativa decidirà el destí de 6.000 euros per a noves accions en els àmbits de l’oci, la cultura, la creació, i l’emancipació.

Per primer cop, les iniciatives guanyadores en les últimes nou edicions es podran tornar a presentar. Hi ha 3.000 euros addicionals reservats per a “consolidar projectes d’interès presentats en altres edicions anteriors”, assegura l’Ajuntament en un comunicat.

Les propostes es poden presentar al Punt Jove, ja sigui presencialment o a través del seu blog.

Recomanacions personalitzades