Ángel Florista porta l’art floral especialitzat al centre de Molins de Rei

Contingut patrocinat

Després de treballar en indrets com l’Hotel Four Seasons de Bahrain, Ángel Florista obre la seva floristeria al carrer Major de Molins de Rei. S’hi poden trobar les seves creacions florals i treballs ornamentals exclusius.

L’interior ens trasllada a un entorn d’elegància màxima // Ángel Florista

Des del 1997, Ángel Florista destaca com a florista especialitzat en l’art floral. Ara acaba d’obrir les seves portes just al centre de Molins de Rei, al carrer Major.

Si ens endinsem en el seu interior, ens traslladem a un entorn d’elegància màxima, amb exquisit estil i infinits detalls per poder trobar el millor regal.

La innovació i creativitat que es respira en els seus treballs ornamentals, elaborats i complements exclusius són la millor representació dels seus 20 anys d’experiència professional a nivell internacional, en llocs com Irlanda, Eivissa i Bahrain (Hotel Four Seasons).

La floristeria també inclou una zona de showroom reservada per a nuvis en la qual s’exposen diferents idees per a aquest dia tan especial.

Ángel Florista ofereix un servei de repartiment a la zona de Molins de Rei i el Papiol totalment gratuït. També disposa d’un servei d’enviament internacional.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades