El MolinsBus adapta l’horari als instituts

A primera hora del matí, el bus urbà de Molins de Rei passarà 10 minuts abans que ara per coincidir amb l’entrada als instituts. A més, properament renovaran la senyalització, que no s’actualitza des de fa 10 anys.

Parada del MolinsBus al costat de l’institut Lluís de Requesens // Google Maps

A partir del dimarts, 3 d’abril, la línia urbana circular del MolinsBus -desdoblada en MB1 i MB2- avançarà 10 minuts les expedicions entre les 6 i les 8 del matí.

És, igual que tots els darrers canvis que ha fet l’Ajuntament els últims mesos al bus urbà, per facilitar l’accés als instituts, ja que no hi ha cap servei d’autobús específic per a transport escolar i es canalitza a través del bus urbà.

Per aquest motiu van eliminar, per exemple, el recorregut de la Font dels Casats, per reduir el temps i així arribar a l’hora a l’entrada a l’institut, tot i que al final l’eliminació només l’han acabat fan en les hores punta.

Amb el canvi, les sortides de la Riera Bonet seran a les 6:20, 6:50 i 7:20. Des de Can Graner sortiran a les 6:50, 7:20 i 7:50. Les següents sortides no patiran canvis, de manera que la sortida de les 8:30 ja es tornarà a fer amb l’horari habitual, cada 30 minuts.

Fa 10 anys que no s’actualitza la informació del MolinsBus, com es pot constatar al web de l’Ajuntament, que parla d’un canvi de l’any 2008 com si fos una novetat. L’Ajuntament ha anunciat que en les properes setmanes renovaran la senyalització de les parades, instal·laran quatre marquesines i editaran tríptics per promoure’n l’ús.

Aquest mateix cap de setmana també hi ha hagut canvis als busos interurbans i el Nitbus.

Recomanacions personalitzades