L’abril es converteix en el Supermes, amb diversió i activitats per a famílies al Baix Llobregat

Contingut patrocinat per Turisme Baix Llobregat

Durant tot l’abril, les famílies podran gaudir de més de 100 promocions i descomptes en turisme, oci, cultura i gastronomia a la comarca i al costat de Molins de Rei. En la tercera edició, el SuperMes 2018 suma nous establiments i activitats i allarga els dies de promocions amb la creació dels SuperDivendres.

A les Coves de Montserrat de Collbató els adults tenen un 60% de descompte // Turisme Baix Llobregat

El dia 1 d’abril arrenca la tercera edició del SuperMes, un mes sencer de propostes destinades al turisme familiar, amb activitats exclusives i atractius descomptes en poblacions del Baix Llobregat molt pròximes a Molins de Rei.

El Baix Llobregat, la segona comarca amb més turistes de la província de Barcelona -més d’1 milió de visitants l’any- reedita la campanya del Supermes i es consolida d’aquesta manera com el gran atractiu per a l’oci, la cultura i la gastronomia familiar.

El SuperMes 2018 ofereix durant tot l’abril activitats exclusives i descomptes als principals atractius turístics de la comarca com les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Castelldefels, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, Catalunya en Miniatura, els Museus d’Esplugues i de Martorell o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, entre molts altres.

Una activitat molt propera a Molins de Rei és el taller de sorra decorativa, a la Colònia Güell, gratuït pel Supermes // Turisme Baix Llobregat

Més de 100 activitats de tota mena

Totes les propostes han estat ideades per ser atractives per a les famílies. D’aquesta manera, durant l’abril, el Baix Llobregat es converteix en el destí de la diversió familiar, amb més d’un centenar d’ofertes d’activitats tan completes i diferenciades com: convertir els infants en xefs de cuina, practicar i aprendre els secrets del tir amb arc, viure raids d’aventura en família, experimentar la pastura amb un ramat d’ovelles, fer rutes a cavall i cuidar els ponis, jugar a ser jardiners en un taller de planters, participar en gimcanes nocturnes al delta i fer activitats a la natura, pedalar pel parc agrari i conèixer a un pagès, superar un RoomEscape en família, visitar un obrador de galetes, gaudir de les ofertes de teatre familiar, veure i conèixer de nit com és la vida dels ratpenats que viuen al bosc, i així fins arribar al centenar de propostes.

Per gaudir de les activitats i descomptes especials, les famílies han d’entrar al web elsupermes.cat i seguir els passos per descarregar-se cada promoció. Aquest any, com a novetat, algunes de les activitats es podran comprar directament des del web del Supermes. El Consorci de Turisme del Baix Llobregat està desenvolupant una ambiciosa plataforma de venda online de productes turístics i s’estrenarà amb aquesta campanya per aprofitar el flux de més de 100.000 visites que té el web durant la campanya.

El Modernisme és una de les joies del turisme al Baix Llobregat // Turisme Baix Llobregat

Els caps de setmana s’allarguen a divendres

En aquesta tercera edició el SuperMes aprofita l’ocasió per posar un especial interès en els SuperDivendres: promocions excepcionals centrades en l’oferta dels divendres a la tarda, amb la finalitat d’allargar al màxim els caps de setmana i incentivar tant les pernoctacions com la combinació d’ofertes.

Una vegada més, la mascota turística del Baix Llobregat, la puput Punxetes, farà promoció del SuperMes des de diferents indrets de la comarca, cada cap de setmana informarà de la campanya i regalarà antifaços de colors als nens i nenes amb la voluntat de convertir-los en superherois i superheroïnes, a més a més de globus, piruletes i moltes abraçades. I és que els petits són els grans protagonistes de l’abril al Baix Llobregat.

Enguany, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat també busca la SuperFamília, que guanyarà un súper cap de setmana a la comarca per gaudir de forma exclusiva. Per participar en el sorteig, les famílies hauran d’explicar la seva experiència durant el SuperMes al web elsupermes.cat, compartint una fotografia i deixant un comentari sobre una de les activitats en què hagi participat. Com més imatges i comentaris deixi cada família, més possibilitats tindrà per guanyar.

Espais Naturals del Delta del Llobregat són ideals per visitar en família // Turisme Baix Llobregat

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *