El CFS Molins 99 manté la distància amb els perseguidors

CFS Molins 99 6-6 La Sentiu. L’equip entrenat per Juanjo Amigo empata contra un rival directe per la salvació i haurà de seguir lluitant per la permanència.

Karim s’aixeca després d’una jugada // Jose Polo

Tenia l’oportunitat el Club Futbol Sala Molins 99 de certificar la permanència a Tercera Nacional una temporada més en la visita d’un rival directe en la lluita per la salvació, el La Sentiu. Però l’equip entrenat per Juanjo Amigo, amb la moral minvada després de caure entre setmana en un partit ajornat per 11 a 0 contra el Penya Esplugues, no va ser capaç d’aconseguir la victòria. Sí que va treure un empat, amb el qual aconsegueix mantenir la distància amb els seus immediats perseguidors.

El partit va ser igualat de principi a fi. El Molins 99 va jugar a ràfegues. Quan va mostrar el seu veritable nivell dominava el joc però, en els trams on no estava tant intens, el rival aprofitava per anotar, amb molta eficiència de cara a porta. Els molinencs es van avançar amb gol d’Iván Rodríguez, que ja havia avisat anteriorment. Dos gols seguits de Lluís Jiménez van capgirar el marcador. El primer aprofitant una pilota llarga del porter, jugada que el La Sentiu va repetir moltes vegades, i el segon amb un potent xut creuat.

Els molinencs van marxar-se al descans amb un problema agregat. Fa setmanes que juguen amb només un porter del primer equip, Jordi Riera, que va ser expulsat en l’últim partit a la Sínia. Contra el La Sentiu complia el seu últim partit de sanció. En aquest context encara es va sumar un altre problema més: l’home que a substituït Riera, Roger Lamiel, es va lesionar. Amb tot, el Molins 99 va jugar més de la meitat d’un partit clau amb el porter del juvenil, David Naval. “Surt Paco Sedano”, es comentava al Poliesportiu de la Sínia comentant l’aparença del jove arquer, sobri i que apunta maneres, amb el porter del Barça. Ho va fer bé, superant els nervis.

Lesió de Roger Lamiel // Jose Polo

L’inici de la segona meitat va mostrar un Molins 99 molt superior al rival. Un domini que no va ser constant. Primer Alfredo Valdez va empatar, després Iván Rodriguez va avançar els molinencs i, per acabar-ho d’arrodonir, Karim Benaliti va fer el 4 a 2. En aquest moment els locals van tenir l’oportunitat de trencar el matx. Però últimament tots els partits a la Sínia tenen un final molt igualat, i van deixar escapar l’avantatge. Pocs minuts després, el resultat ja era 4 a 4.

En l’últim tram els dos equips es van intercanviar cops sense acabar de noquejar al rival. David García tornava a marcar en la sortida d’un servei de cantonada (5-4) però va respondre Oscar Sánchez per fer el 5 a 5. Erik Andreozzi, que va fer una actuació molt solvent en tot moment oferint grans passades aprofitant la seva visió de joc, va anotar el 5 a 6. I jugant amb porter jugador el La Sentiu va empatar per sortir viu de la Sínia (6 a 6). No va haver-hi temps per a més i els molinencs es van haver de conformar amb només un punt.

Aquest resultat deixa les coses com estaven. El Molins 99 haurà de seguir competint per segellar la permanència. No val a badar.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

Recomanacions personalitzades