La ceramista Montse Artés exposa a Sant Just Desvern

L’artista de Molins de Rei Montse Artés participa en l’exposició col·lectiva ‘Mans ocupades’, al Celler de Can Ginestar de Sant Just. La mostra exposa les creacions de les membres del col·lectiu de dones artistes Cuks.

La ceràmica de Montse Artés forma part de l’exposició ‘Mans ocupades’ // Can Ginestar

Fins l’1 d’abril es pot visitar a Sant Just l’exposició ‘Mans ocupades’, on s’exposa la ceràmica de la molinenca Montse Artés juntament amb les obres d’altres cinc artistes d’altres disciplines. L’exposició s’emmarca en el Dia de la Dona.

Totes les participants en l’exposició formen el col·lectiu Cuks de dones artistes. L’integren Anna Bussot Blanch, Mireia Cifuentes Freixas, Marta Juvanteny Colell, Clara Rossy Ramírez, Teresa Seguí Guinovart i Montse Artés Cornellas.

L’exposició es pot veure al Celler de Can Ginestar de Sant Just (C. Carles Mercader, 17) de dilluns a divendres de 9:45 a 13:30 i de 15:30 a 21 hores; dissabtes de 9:45 a 13:30 i de 18 a 20 hores; i diumenges de 12 a 14 hores. El 25 de març faran una visita comentada a les 13 hores.

Recomanacions personalitzades