L’alcalde viatja a Bèlgica per visitar Puigdemont

Joan Ramon Casals s’ha entrevistat amb Carles Puigdemont aquest dilluns al matí a Waterloo. “He anat a donar-li tot el meu suport com a alcalde”, ha afirmat Casals.

Joan Ramon Casals s’ha fotografiat amb Carles Puigdemont a Waterloo (Bèlgica) // @jrcasals

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CDC), ha viatjat aquest dilluns fins a Waterloo (Bèlgica), per visitar Carles Puigdemont.

El motiu de la visita, que no estava anunciada prèviament, era, segons ha assegurat Casals a través de les xarxes socials, “donar-li tot el meu suport com a alcalde”. Ha afegit que Puigdemont “com a president legítim defensa la República Catalana, els nostres drets bàsics i la nostra dignitat”.

L’alcalde, que des que no va anar a la llista de Junts per Catalunya ja no és diputat, ha assegura que ha vist a Puigdemont “molt fort i conscient del moment que passa el país amb l’aplicació del 155”.

“Té el meu suport!”, ha afegit Casals, en referència a la “lluita” de Puigdemont “per restituir la llibertat del país des del govern a l’exili”.

Aquest mateix dilluns també s’ha reunit amb Puigdemont Toni Postius, que acaba de ser escollit candidat a l’alcaldia de Lleida pel PDeCAT.

Casals no ha informat de la visita fins a la tarda. De fet, ha participat a l’espai Preguntes a l’alcalde de Ràdio Molins de Rei per telèfon, afirmant que estava en un tren però sense fer cap referència a Bèlgica.

Recomanacions personalitzades