La Guàrdia Urbana recapta fons per al càncer infantil venent escuts solidaris

La policia local de Molins de Rei inicia aquest dilluns la campanya #pelsvalents. Han editat un escut que s’adhereix a la roba basat en els oficials dels uniformes de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei. Els beneficis de les vendes es destinaran a la lluita contra el càncer infantil.

Agents de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei llueixen l’escut #pelsvalents al seu uniforme // Jordi Julià

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei se suma des d’aquest mes de març a la seixantena de policies locals que participen en la campanya #pelsvalents contra el càncer infantil. Han editat un escut personalitzat basat en l’emblema de la policia molinenca, amb diversos afegits amb simbolisme: un fons negre i filets grocs, que identifiquen la lluita contra el càncer infantil, la inscripció #pelsvalents, i dues ratlles negres com les que els antics guerrers es marcaven a la galta.

Aquest escut està brodat i porta una cola termoadhesiva al dors per poder-lo enganxar fàcilment en qualsevol teixit -o motxilla, per exemple. N’hi ha prou amb passar una planxa calenta. A més, també es pot cosir de forma convencional en qualsevol peça de roba. Es pot comprar per quatre euros en setze botigues i restaurants col·laboradors.

Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la lluita contra el càncer infantil. Concretament, aniran a la construcció del nou Pediatric Cancer Center de l’Hospital de Sant Joan de Déu d’Esplugues. Serà “el centre oncològic més gran d’Europa i facilitarà l’augment i millora de la investigació d’aquesta malaltia”, assegura l’Ajuntament de Molins de Rei en un comunicat.

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei s’ha adherit a aquesta campanya perquè considera que es tracta d’“una forma molt fàcil d’ajudar a que aquests infants i joves puguin gaudir d’una infantesa plena. Ja hi ha agents que porten l’escut cosit al seu uniforme per mostrar el seu suport i promocionar la campanya.

Els nens es poden posar l’escut a la roba // Dan Costa — Ajuntament de Molins de Rei

Punts de venda

L’escut #pelsvalents es pot comprar als establiments següents: Vinoté & Calité, L’illa del tresor, Can Pizza, La flama, Juguetos, Pastisseria Arenas, Pastisseria Cardona, Valls Flors, Congelats El Glaçó, Cafeteria La Góndola, Pastisseria Roca, Forn de Pa Emília, Fotoprix, Ferreteria Rovtor, Llibreria Barba i Loterias Humanitaria.

Recomanacions personalitzades