El Club Halterofília Molins de Rei regna al Campionat d’Espanya

L’halterofília de Molins de Rei aconsegueix la primera posició per equips, tant en categoria masculina com femenina, en el Campionat d’Espanya sub-16. 

Els dos equips amb els trofeus // Club Halterofília Molins de Rei

Doble victòria del Club Halterofília Molins de Rei en el Campionat d’Espanya per equips sub-16, que demostra, una vegada més, que l’halterofília molinenca és un dels planters més importants i que hi ha relleu després de l’auge d’esportistes com Marcos Ruiz o Noelia Caballero.

L’equip molinenc ha aconseguit la primera posició tant en categoria masculina com en categoria femenina. Les joves entrenades a la nova Zona Esportiva Ricard Ginebreda, amb 634,85 punts, han quedat per davant del Coruña A (619,91 punts) i del Coruña B (413,65 punts), que han completat el podi.

Els nois, amb una anotació de 1.281,93 punts, també van superar al Coruña, que va quedar segon en categoria masculina (1.122,21 punts). En aquest cas, el podi va ser completat per l’ETH (1.086,74 punts).

Així doncs, el Club Halteorofília Molins de Rei ha tornat de Madrid, on s’ha celebrat la competició aquest cap de setmana, amb dues medalles d’or a la maleta.

Recomanacions personalitzades