El jazz i la clàssica es fusionen amb la solidaritat i el canvi climàtic aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana del 9 al 12 de març la música de Bach s’alia amb el Jazz i crea JZBACH. Alhora, Ni un plat buit farà la seva recaptació de menjar solidària, el Documental del Mes parlarà de l’altra cara del canvi climàtic, hi ha la Festa per la pública i calçotada de l’esquerra independentista.

Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, aquí van cinc plans per fer sense moure-us de Molins de Rei.

Jzbach // Daltabaix

1. Sentir com es lliga la clàssica amb el jazz

Dins el cicle Daltabaix, Manel Camp, Llibert Fortuny i Mireia Farrés ens demostren, una vegada més, que el jazz és un llenguatge universal. Lluny queden les polèmiques entre música culta i popular, entre bona música i música de carrer… un cop esborrades aquestes fronteres artificials, és J.S. Bach –ara amb Z de Jazz– qui motiva i empeny el treball d’aquest trio de mestres de la improvisació.

El concert serà diumenge 11 a les 19 hores a la Traska Truska. Entrades exhaurides.

2. Ajudar la gent necessitada amb ‘Ni un plat buit’

Torna per novè any la campanya ‘Ni un plat buit’. Es pot anar a donar als punts de recollida següents: plaça de l’Ajuntament, plaça del Mercat, parc de les Palmeres, rambla de la Granja, Capella de Sant Isidre (c. Menéndez Pelayo, 16) i Església Evangèlica (c. Joan Maragall, 6). El que es reculli es donarà a la Creu Roja i Càritas.

La recollida començarà dissabte 10 a les 16:30 i acabarà a les 19 hores.

3. Conèixer l’altra cara del canvi climàtic

El DocsBarcelona del Mes porta ‘Gràcies per la pluja’, un film on la noruega Julia Dahr mostra el xoc de dos mons en la lluita contra el canvi climàtic mitjançant el viatge d’un granger kenyà afectat per l’escalfament global fins a la Conferència sobre el Canvi Climàtic de París.

La pel·lícula es projectarà diumenge 11 a les 19 hores a la Peni. L’entrada val 4€ (2€ socis de Viu Molins de Rei).

Els socis de Viu Molins de Rei tenen un 50% de descompte en l’entrada.

4. Passar un diumenge en família defensant la Pública

Els nens podien pintar samarretes grogues i estendre-les en cordills // Jordi Julià

La festa de l’any passat // Jordi Julià

Per segon any, l‘Assemblea Groga organitza la Festa per la Pública per “reivindicar l’educació pública i celebrar l’orgull que tenim de formar-ne part”. Hi col·laboraran el Cuc, l’Entxuscat, els Matossers i Desgrallats. Hi haurà tallers de pintar cares, garlandes per un món millor, xapes creatives, mostra de robòtica i a les 12 hi haurà concert d’Ambauka.

La festa serà diumenge 11 a partir de les 11 al pati del Palau.

5. Menjar calçots cupaires

I després de la Festa per la Pública, la CUP -i les altres entitats de l’esquerra independentista- organitza la seva calçotada, amb el lema ‘Els Calçots seran sempre nostres’. Hi haurà vermut i calçotada amb botifarra inclosa i opció vegana.

La calçotada serà diumenge 11 a les 14 hores al Parc de les Palmeres. 10 € anticipada i 14€ el mateix dia. 

Recomanacions personalitzades