El CFS Molins 99 s’allunya de la zona baixa

CFS Molins 6-5 Sant Esteve Sesrovires. Els molinencs pateixen en excés per superar un rival que va veure com li expulsaven el porter sense tenir un suplent per a aquesta posició. 

Karim Benaliti, autor del gol decisiu, va ser entrevistat per Viu Molins de Rei

El Sant Esteve Sesrovires, situat poques posicions per sobre del Club Futbol Sala Molins 99 en la classificació de Tercera Nacional, arribava a la Sínia amb només dos canvis. Va veure l’equip visitant com en la primera part li expulsaven el porter però, tot i que no tenien porter suplent i van jugar amb un jugador en aquesta posició clau durant molts minuts, van saber aguantar per fer patir al Molins 99, que va aconseguir tres punts que l’allunyen, potser definitivament, de les últimes posicions, gràcies a un gol de doble penal en l’últim minut. Van patir en excés els homes entrenats per Juanjo Amigo en un matx que se’ls va posar de cara.

Els visitants van començar el partit avisant. Alejandro Madrid, el porter, va estar a punt de sorprendre Jordi Riera amb un xut de porteria a porteria. La pilota va anar a la fusta. El Sant Esteve tenia la possessió de la pilota però el Molins 99 també generava perill. Àlex Sánchez Ajo, amb una jugada espectacular on va fer una ruleta, va respondre amb un altre pal. El partit estava igualat. Després Josué Cortés gairebé aconsegueix anotar però finalment va ser Karim Benaliti, després d’una bona acció d’Alfredo Valdez, qui va trencar el gel fent el primer gol (1-0).

Amb 1 a 0 arribaria la jugada clau del partit. Madrid va sortir amb vehemència i l’àrbitre el va expulsar per una aparatosa sobre Alfredo: el capità del Sant Esteve, que es quedava amb només un efectiu a la banqueta, va assumir la responsabilitat de col·locar-se sota pals. Poc després Alfredo faria el 2 a 0 però l’equip visitant es va créixer davant l’adversitat. Van superar la situació jugant amb porter jugador per mantenir la pilota sota el seu control i economitzar esforços físics. Així van plantar cara.

En una jugada on va faltar-li intensitat defensiva al Molins 99, el Sant Esteve va fer el 2 a 1. I després va arribar el primer gol d’Antonio Sánchez en una bona jugada col·lectiva (2-2). Sánchez en va fer tres quallant una brillant actuació, on li van sobrar alguns detalls com encarar-se amb l’afició rival. Abans del descans el Sant Esteve va cometre una errada i el més murri de la classe, Iván Rodríguez, la va aprofitar per fer el 3 a 2.

Els àrbitres van expulsar el porter del Sant Esteve // Jose Polo

Després del descans Sánchez va tornar a aparèixer per empatar (3 a 3). I just després Jordi Riera va ser expulsat de forma rigorosa per unes mans fora de l’àrea. Els àrbitres van voler compensar l’acció de la primera part. El jove porter molinenc va arriscar massa i ho va pagar. Roger Lamiel va ocupar la porteria molinenca i, tot i que en la primera acció Sánchez li va clavar la falta (3 a 4), va complir força bé.

Quan pitjor ho estava passant el Molins va aparèixer David García, un home que sempre compleix. En un servei de cantonada va optar per picar-la forta i molt tancada. Amb una mica de fortuna, la pilota va acabar entrant (4 a 4). El partit va embogir, amb un ritme frenètic. Lluís Cantero va fer el 4 a 5 i, immediatament després, Josué Cortés va respondre amb el 5 a 5.

David García abans de treure el corner i marcar // Jose Polo

Amb empat a cinc i els dos equips carregats de faltes es va arribar a l’últim minut. El Molins 99 va disposar d’un doble penal i Karim Benaliti el va fallar, però els àrbitres van decidir que s’havia de repetir perquè el porter es va avançar massa. Va acabar expulsat perquè li va suposar la segona groga. I en el segon intent, Benaliti no va fallar (6 a 5).

D’aquesta manera va resoldre el partit el Molins 99, que va aconseguir tres punts que li serveixen per allunyar-se, potser de manera definitiva, de la part més baixa del grup segon de Tercera Nacional.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

Recomanacions personalitzades