Molins de Rei queda enfarinat per la nevada

Dimecres Molins de Rei ha despertat amb el blanc escampat pels carrers. La neu ha agafat en algunes superfícies però a la majoria del municipi no s’ha quedat al terra. Totes les escoles han obert però no es garanteixen les classes.

Al Castellciuró la nevada s’ha notat més // Guàrdia Urbana

Dimarts hi va haver un preludi, amb una neu que es veia en l’aire però després no es quedava al terra, i el municipi es va preparar suspenent activitats i llençant sal. La nit de dimarts a dimecres ha estat el moment fort i Molins de Rei s’ha despertat amb una imatge de postal, amb la neu escampada per les teulades i per algunes superfícies, com contenidors, cotxes o vegetació.

Això a la part baixa, però a la part més propera a Collserola sí que agafava més i també n’hi havia al terra. El mirador del Castellciuró ha estat un dels punts on el blanc s’ha pogut notar més. També al proper Col·legi Virolai s’ha pogut notar. Aquesta escola ha obert però ha anul·lat els examens previstos per avui.

A l’institut Bernat el Ferrer també es podia entrar amb facilitat a peu, tot i que alguns professors han tingut problemes per arribar. En el seu cas, afirmaven que els examens en principi es mantenien.

I és que no hi ha hagut transport escolar avui, tal com es va acordar a tot Catalunya. Totes les escoles de Molins de Rei han obert, però faran classes en una situació atípica i no s’avançarà temari. A l’ambulatori, a qui no pugui anar-hi se li reprogramarà la visita.

Aquesta era la imatge de postal amb què es despertava Molins de Rei:

Una nevada que als barris de muntanya s’ha notat més. Imatges de Can Capmany i Santa Creu d’Olorda:

A la muntanya es podia notar encara més:

I als camins de muntanya de la Rierada, el blanc es feia encara més evident:

Molins 😍 de mini excursión #snow #nieve #larierada #molinsderei #winter #invierno

Una publicación compartida por Laura (@arualqr6) el

Això sí, al nucli urbà calia anar a certes superfícies per poder veure la neu:

El MolinsBus funciona amb normalitat, tot i que hi ha afectacions en algunes línies d’autobús interurbà. La brigada municipal segueix tirant sal al llarg de dimecres per evitat el gel i l’Ajuntament recomana evitar desplaçaments.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Molins de Rei queda enfarinat per la nevada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *