La redacció de Viu Molins de Rei esdevé punt de venda de l’Anuari 2017

Per primera vegada l’Anuari Viu Molins de Rei es pot adquirir a la redacció del diari. Se suma a totes les llibreries de Molins de Rei on ja es pot comprar aquest llibre-revista amb el títol ‘Nou govern, antigues reivindicacions’.

S’ha habilitat un punt de venda de l’Anuari a la redacció de Viu Molins de Rei // Jordi Julià

La Plataforma d’Afectats per la Residència de Molins de Rei i el trencament del govern municipal són dos temes destacats de l’Anuari Viu Molins de Rei. Les dues qüestions, juntament amb les notícies més rellevants dels últims mesos, es poden conèixer en aquesta publicació de 66 pàgines en paper d’alta qualitat.

Un cop presentat durant la Fira de la Candelera, el llibre-revista arriba a les llibreries de Molins de Rei, on es pot adquirir per només 6 euros. Aquest any, per primera vegada, també es pot comprar a la redacció del diari, situada al carrer Àngel Guimerà, número 8, al costat de l’estació. La redacció també és el punt on els socis de Viu Molins de Rei poden recollir l’exemplar gratuït que reben pel fet de ser socis del diari. A més, s’hi poden trobar els anuaris dels anys anteriors i així tenir la col·lecció completa a la prestatgeria de casa.

La llista de punts de venda de l’Anuari 2017 és la següent:

  • Redacció de Viu Molins de Rei. C. Àngel Guimerà, 8
  • Art Graffic. C. Balmes, 4
  • Llibreria Arola. Pg. Pi i Margall, 4-8
  • Llibreria Amèlia. C. Jacint verdaguer, 71
  • Llibreria Barba. C. Rafael Casanova, 45
  • Papereria Rompeolas. C. Sant Isidre, 8
  • Forn de Pa La Granja. Rambla de la Granja, 10

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb Viu Molins de Rei al 654 66 91 11.

[Fes-te soci de Viu Molins de Rei i rebràs l’Anuari 2017 gratuïtament, entre molts altres avantatges.]

Recomanacions personalitzades