El CFS Molins 99 pateix per superar el Sala 5 Martorell

CFS Molins 99 5-4 Sala 5 Martorell. L’equip de Juanjo Amigo domina durant la majoria del partit però acaba patint en els minuts finals en el retorn de Sergi Areny al Poliesportiu de la Sínia. 

Josué, protagonista, després va ser entrevistat per Viu Molins de Rei // Jose Polo

Després de vuit temporades, Sergi Areny ha canviat la samarreta del Club Futbol Sala Molins 99 per la del Sala 5 Martorell aquest curs. Motivats pel retorn del seu antic company al Poliesportiu de la Sínia, l’equip entrenat per Juanjo Amigo va sortir molt concentrat a la pista. Ho va estar durant la majoria del partit, que va dominar fins al final. En aquest moment, el rival va apostar per jugar amb porter jugador i el Molins va acabar patint per emportar-se, merescudament, els tres punts.

En el primer minut l’equip local ja es va avançar. Aprofitant la tècnica amb els peus del porter Jordi Riera, el Molins 99 va trenar una jugada en la sortida d’un servei de banda on Riera va avançar fins la pista contrària per assistir Iván Rodríguez, que va anotar el primer gol (1-0).

Després l’afició molinenca va patir la pitjor notícia del matx. En una acció desafortunada, Miquel Navarro va rebre un cop al nas i se’l va trencar. La seva sang va tacar la pista blava de la Sínia, que va abandonar en ambulància. Resulta que el jove jugador del Molins 99 ja va ser operat del mateix lloc fa uns mesos.

Els seus companys es van recuperar de la imatge amb la intenció de dedicar-li la victòria. Amb empenta i sense concedir errades, no van arribar al descans amb més renda per la bona actuació del porter rival. No obstant, una gran acció de Josué Cortés, que després seria clau en la victòria, va deixar el gol en safata per al capità Àlex Sánchez Ajo (2-0).

Miquel Navarro sagnant sobre la pista de la Sínia // Jose Polo

Després arribaria una tímida reacció del Sala 5 Martorell gràcies a un gol molt desafortunat. Erik va rebutjar una pilota amb la mala sort que va rebotar a l’esquena de Youssef Abraqui i va acabar directament a la porteria (2-1). Abans de la mitja part, Sànchez Ajo va fer el 3 a 1.

A la segona meitat el Molins 99 va ampliar la seva renda. Ràpid com un llamp, Cortés va creuar en conducció gairebé tota la pista. Una vegada estava tot sol davant del porter, va afusellar amb un potent xut que va ser el gol de la jornada.

Tot i que el Sala 5 va pressionar, el Molins no concedia ocasions de gol. No va ser fins que l’equip rival va optar per jugar de cinc, precisament amb Sergi Areny de porter jugador, que van reaccionar.

Tres gols de Youseff Abraqui van portar la igualtat a l’electrònic en pocs minuts. El Molins havia estat superior la major part dels minuts però no havia rematat la feina. Precisament per intentar-la rematar el Sala 5 va pecar d’ambiciós. Tot i l’empat, van continuar jugant de cinc per aconseguir els tres punts. Van arriscar i Josué Cortés va aprofitar una recuperació de pilota per, a segons del final, marcar el 5 a 4 a porteria buida amb un xut molt llunyà. Es feia justícia després d’un emocionant partit de futbol sala.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades