La neu granulada emblanquina Molins de Rei

Una tímida precipitació en forma de neu granulada o calabruix -pedra petita- ha tenyit de blanc Molins de Rei dilluns al vespre. En molts punts del nucli urbà ha quallat només a la part superior de cotxes o altres superfícies però no al terra, tot i que en d’altres es veia més. La pluja posterior ho ha acabat diluït en molts llocs. Preventivament, els Mossos han tallat la carretera de Vallvidrera (BV-1468) des de Sant Bartomeu fins a Santa Creu d’Olorda.

Els camps de futbol han estat els punts on es notava més el blanc:

Al centre de Molins de Rei només ha quedat en algunes superfícies:

A la part alta sí que ha quedat al terra en alguns punts:

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “La neu granulada emblanquina Molins de Rei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *