El ball de Carnestoltes acaba amb dos ferits per arma blanca

Un home amb una navalla va agredir dues persones al final del ball de Carnestoltes. Una persona va rebre tres talls al tòrax mentre que el vigilant de seguretat va rebre una ganivetada a la cama quan intentava reduir l’agressor. Tots dos van haver de ser traslladats a l’hospital.

L’agressió es va produir dins la carpa de l’Espai Mariona durant el ball de Carnestoltes // Regidoria de Cultura

La carpa de l’Espai Mariona va ser escenari d’una agressió dissabte al voltant de les 4:30 durant el ball de Carnestoltes. Segons fonts municipals, un home va ferir-ne un altre amb una navalla. El vigilant de seguretat que contracta l’Ajuntament per a l’esdeveniment va intentar aturar-los, i va acabar amb una ganivetada a la cama.

Segons fonts properes a l’agredit, aquest va veure com un home estava tallant amb una navalla un lateral de la carpa on se celebra el ball. Tal com consta a la denúncia que ha presentat, un grup de persones van anar a recriminar-li el que estava fent, l’home es va girar i va començar a atacar-los amb la navalla.

Un d’ells, el denunciant, va ser apunyalat tres vegades a la part superior del tòrax. El vigilant de seguretat contractat per l’Ajuntament va intentar aturar-lo, i mentre ho feia va rebre una ganivetada a la cama. Tots dos van haver de ser traslladats en ambulància fins a l’Hospital Moisès Brogi, on van ser atesos, i ja han estat donats d’alta.

El presumpte agressor va ser detingut pels Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana. La policia municipal va poder donar resposta immediata, segons l’Ajuntament, ja que durant la segona part del ball ja hi havia tres patrulles a l’entorn de la carpa per prevenir aldarulls. A més de la denúncia de l’agredit, l’Ajuntament també n’ha posat una contra el presumpte agressor per les destrosses que ha fet en la carpa, que és de propietat municipal.

Queixes dels veïns

Més de 1.000 persones han participat aquest any en el ball, que ja fa quatre anys que es fa en aquesta carpa. Cada any es solen repetir les queixes dels veïns, demanant més neteja i seguretat. Aquest any també s’han queixat de l’estat en què queda el parc després de la festa:

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *