Mercè Martínez i Guillem Angulo guanyen el Concurs de Tast de Vins per parelles

Dos membres de l’Associació Molinenca de Tast han estat els que ho han fet millor en aquest concurs emmarcat en la 167a Fira de la Candelera de Molins de Rei. Per primer cop han fet servir copes negres perquè sigui més difícil reconèixer visualment els vins.

Els guanyadors (a baix) juntament amb els finalistes del concurs de tast de vins per parelles de la Fira de la Candelera 2018 // Jordi Julià

No han estat José Cano i Rafa Blanco, com va passar els últims tres anys. Aquest 2018, els millors tastadors de vins per parelles de la Fira de la Candelera han estat Mercè Martínez i Guillem Angulo, tots dos membres de l’Associació Molinenca de Tast. En el cas de Mercè Martínez, vicepresidenta de l’associació, era el tercer cop que guanyava, mentre que Guillem Angulo s’ha estrenat com a guanyador i era el segon cop que hi participava.

Aquesta edició ha tingut com a novetat que s’han fet servir copes negres, de manera que no podien veure el color del vi que tastaven. De les 10 parelles de la semifinal n’han passat quatre a la final, i d’aquests han sortit els guanyadors. En la deliberació hi ha participat el sommelier Juan Muñoz juntament amb Jordi Pitarque i Xavier Montserrat de l’Associació Molinenca de Tast.

Els vins que han hagut d’encertar els participants en el tast // Jordi Julià

Isabel Ballesteros Estètica Avançada, Quiromassatge i Benestar. C. Javint Verdaguer, 56 Molins de ReiToyota Starbaix Molins de Rei

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Mercè Martínez i Guillem Angulo guanyen el Concurs de Tast de Vins per parelles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *