Candelera interruptus

La Fira de la Candelera 2018 de Molins de Rei acaba abans d’hora per la pluja. Els carrers s’han anat buidant al llarg del diumenge fins que a les cinc de la tarda el recinte firal ha tancat i els expositors han pogut desmuntar les seves parades. Oferim una fotogaleria del panorama que ha deixat la pluja.

A la tarda convivia el desmuntatge amb parades amb els últims compradors // David Guerrero

La 167a Fira de la Candelera s’ha quedat a mitges. Ja van dos anys seguits que li passa. Si l’any passat no va poder acabar per culpa del vent, aquest 2018 ha estat pel continuat aiguat que s’ha produït al llarg del diumenge.

Tot i que les previsions meteorològiques pronosticaven pluja al llarg de tot el dia, la pluja s’ha esperat a arribar i a primera hora del diumenge encara s’ha pogut passejar amb tranquil·litat per la centenària fira. Passades les 11, ha fet acte de presència, primer tímidament en forma de ruixat, mentre els visitants seguien comprant com si res equipats amb els seus paraigues.

Però a mesura que avançava el dia, les gotes de pluja es feien més grosses, els espais buits als carrers s’anaven fent grans i els firaires, a poc a poc, anaven tancant els seus estands i parades. Després de dinar, els carrers estaven pràcticament buits. A les 17 hores el recinte firal ja estava tancat oficialment i els firaires podien entrar amb els seus vehicles per fer el desmuntatge.

Tot i que la fira ha seguit funcionant fins llavors, al llarg del dia s’han anat canviant actes de lloc buscant aixopluc en espais tancats. Els tastets teatrals del matí s’han fet a la tarda i traslladant-se a La Gòtica, els tastets musicals s’han fet a l’Escola de Música i l’entrega de premis del concurs de dibuix infantil Josep Maria Madorell s’ha traslladat a la sala de plens. La Fira Kids ha hagut d’anul·lar el mateix matí tots els jocs a l’aire lliure. Però en canvi, s’ha compensat amb les activitats de robòtica que es feien dins l’escola El Palau.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Toyota Starbaix Molins de ReiIsabel Ballesteros Estètica Avançada, Quiromassatge i Benestar. C. Javint Verdaguer, 56 Molins de Rei

Recomanacions personalitzades