Batet (PSC) critica que es prioritzin els “interessos de partit” en l’àmbit municipal

La diputada del PSC al Congrés, Meritxell Batet, ha desaprovat el trencament de la sociovergència a Molins de Rei assegurant que CDC ha “prioritzat els interessos de partit”. 

Meritxell Batit i Xavi Paz a la Fira de la Candelera // Jose Polo

Donant suport al portaveu del PSC a Molins de Rei, Xavi Paz, la diputada al Congrés dels Diputats del mateix partit, Meritxell Batet, ha criticat el trencament del pacte de govern a Molins de Rei que unia els socialistes amb CDC durant la seva visita a la 167a Fira de la Candelera.

“A tots els ajuntaments on ha governat, el PSC ha prioritzat els interessos dels veïns perquè arribem a un govern municipal per resoldre els problemes de les persones”, ha assegurat Batet davant dels mitjans de comunicació. “Lamentablement, altres partits polítics no ho han fet i han prioritzat altres interessos, els de partit, que tenen a veure amb un objectiu que ja s’ha vist que no va enlloc, la independència unilateral de Catalunya”, ha continuat.

Per això, segons Batet, els “veïns dels pobles on s’han trencat pactes que funcionaven han sortit perjudicats”. “Molins de Rei és un exemple paradigmàtic”, ha sentenciat la diputada, que ha insistit que CDC ha trencat el pacte local “sense justificació” i ha reivindicat les polítiques ideades durant la sociovergència posant com a exemple la construcció de la nova biblioteca municipal.

“El PSC seguirà centrant les seves polítiques en l’àmbit municipal”, ha reflexionat sobre les pròximes eleccions municipal del maig de 2019. “Des dels ajuntaments és des d’on es veuen més les necessitats de les persones”, ha argumentat la socialista. “Arribarem a les eleccions municipals amb projectes pels municipis i candidats que tenen clars els objectius”, ha sentenciat.

Isabel Ballesteros Estètica Avançada, Quiromassatge i Benestar. C. Javint Verdaguer, 56 Molins de ReiToyota Starbaix Molins de Rei

 

 

Recomanacions personalitzades