Frutales Duran segueix sent el rei del concurs de planter de la Candelera

Un any més, el guanyador del concurs de planter d’arbres fruiters ha estat per a Viveros Frutales Duran. En planter d’hortícoles ha guanyat Les Refardes i en jardineria ha guanyat Tres Turons.

Tots els guanyadors del concurs de planter del 2018 // Jordi Julià

La notícia del concurs de planter de la Fira de la Candelera de Molins de Rei fa anys que no té notícia. Sempre guanya el mateix. I un cop més, no ha estat l’excepció. Ha guanyat Viveros Frutales Duran. Darrere seu, Vivers Acudam i Arboreco en segon i tercer lloc.

En la categoria de planter d’hortícoles sí que hi ha canvis, perquè el guanyador ha estat Les Refardes. En segona posició ha quedat Planters Grill, un altre habitual d’aquest concurs, però que  l’any passat va quedar desbancat i ara torna a aparèixer al rànquing. Finalment, en planter de jardineria, ha guanyat Bromelia BCN, i en segon lloc ha quedat Montserrat Bosch.

Entre els convidats que han participat en l’entrega hi havia el diputat de JuntsxCat Josep Rull, el diputat d’ERC Jordi Albert i l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla (PDeCAT). L’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC), ha destacat que la Fira “s’ha fet 167 anys ininterrompudament, mai ha defallit, mai hem deixat de lluitar, com tampoc ho farem com a país”. Una ànims que diu que també han rebut de la gent quan han visitat la fira adreçant-se als diputats independentistes.

Toyota Starbaix Molins de ReiIsabel Ballesteros Estètica Avançada, Quiromassatge i Benestar. C. Javint Verdaguer, 56 Molins de Rei

Recomanacions personalitzades