El cooperativisme i la transformació digital protagonitzen les xerrades de la Candelera

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, la Federació Cooperativa del Treball de Catalunya i l’expert en nova economia Aleix Valls, entre altres, visiten Molins de Rei per la Fira de la Candelera.

Imatge de la xerrada d’Aleix Valls // Ajuntament de Molins de Rei

A poc a poc, la digitalització va canviant el dia a dia de les activitats econòmiques. L’economia 4.0, que alguns titllen de quarta revolució industrial, es va imposant. La 167a Fira de la Candelera ha convidat a un dels experts en aquest nou ecosistema, Aleix Valls, actualment conseller delegat de LIQUID i que fins fa uns mesos era el director general de la Mobile World Capital Barcelona, la fundació de promoció de Barcelona com a capital mundial de la telefonia mòbil.

D’altra banda, la Fira de la Candelera tindrà, per primera vegada, un espai dedicat a les cooperatives i l’economia social. Aquest àmbit també ha tingut representació en les xerrades empresarials, amb la participació de Josep Lluís Martínez, tècnic de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat; Guillem Pèrdrix, director de la Federació de Cooperativa de Treball de Catalunya; Montserrat González, sòcia de Lesco Laboratorio Electrotécnico i Gemma Garcia, sòcia de Delta, col·lectiu de professionals del desenvolupament infantil.

A més, dijous 1 de febrer s’ha dut a terme la 12a Trobada simultània d’empreses. L’activitat, consistent en el foment del networking, ha tingut la participació de Míriam València, presidenta de la Jove Cambra Internacional de Catalunya i Carlos Juan Verdejo, membre del Consell de la Delegació del Baix Llobregat de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Toyota Starbaix Molins de ReiIsabel Ballesteros Estètica Avançada, Quiromassatge i Benestar. C. Javint Verdaguer, 56 Molins de Rei

Recomanacions personalitzades