Alícia Rodríguez i Soufiane Hoddouti dominen la Milla de la Candelera

Una molinenca, Alícia Rodríguez, ha guanyat la Milla de la Candelera en categoria femenina. Soufiane Haddouti s’ha emportat la victòria en categoria masculina. L’esdeveniment, que ha crescut en categories infantils, ha reunit més de 160 esportistes. 

Moment de la Milla de la Candelera 2017 // Dan Costa – Ajuntament de Molins de Rei

El bon temps va acompanyar i els aficionats i practicants de l’atletisme van passar una gran matinal atlètica amb la setena edició de la Milla de la Candelera, la Sant Silvestre molinenca organitzada pel Club Atletisme Molins de Rei.

Una atleta del municipi, Alícia Rodríguez, va aconseguir la victòria en categoria femenina amb un temps de 6,22″. Rodríguez ja va ser la primera classificada en l’edició de l’any passat, amb un temps 11 segons més lent que el d’enguany.

En categoria masculina la victòria va marxar fora de Molins de Rei, concretament a les mans de Soufiane Haddouti amb una marca de 4,49″.

Arnau Artés va rebre el premi al millor atleta local i un altre alleta del Club Atletisme Molins de Rei, Albert Cobo, va ser el millor en categoria sub 18.

En categoria infantil Marcos Palacios i Martína Giménez van ser els guanyadors, així com Ireneu Uberni i Anna García en categoria aleví i Oriol Melero i Marina García en categoria míni.

Més de 160 participants i molts joves

Cursa infantil Milla de la Candelera // Dan Costa — Ajuntament de Molins de Rei

De fet, des de l’organització estan molt satisfets de l’alta participació que han tingut les curses infantils, segons han assegurat fonts del Club Atletisme Molins de Rei a aquest diari. I és que un dels objectius de la cursa és la promoció d’aquest esport entre els més petits.

La xifra global de participació va ser de “més de 160 persones”, afegeixen des de l’entitat. La dada és lleugerament inferior a la de l’any passat, quan es van reunir 200 esportistes. Amb tot, des del Club Atletisme Molins de Rei es fa una valoració “molt positiva” de la jornada.

Toyota Starbaix Molins de ReiIsabel Ballesteros Estètica Avançada, Quiromassatge i Benestar. C. Javint Verdaguer, 56 Molins de Rei

Recomanacions personalitzades