Un CFS Molins 99 seriós comença l’any amb bon peu

CFS Molins 99 3-0 Esparreguera. Els entrenats per Juanjo Amigo completen un partit sobri sense errades, mantenen la porteria a zero i guanyen merescudament. 

Rubén García es prepara per picar una falta // Jose Polo

Van cremar els torrons abans que altres. El dia 2 de gener el Club Futbol Sala Molins 99 ja estava entrenant. Van fer una “mini pretemporada”, segons explica a Viu Molins de Rei el seu entrenador, Juanjo Amigo. I, normalment, quan hi ha esforç i compromís els resultats acaben arribant. Els de Molins de Rei van començar l’any amb bon peu gràcies a una victòria a casa contra l’Esparreguera per 3 a 0. És el segon triomf consecutiu. L’equip acumula tres partits sense perdre. La dinàmica, que no era positiva a principis de temporada, comença a invertir-se.

El Molins 99 va ser superior a l’Esparreguera. No va ser un matx vistós, sí treballat. Però a ningú se li escapa que quan s’està a la part baixa de la classificació no es pot estar per romanticismes. Els molinencs no van cometre gairebé errades durant tot el partit. Fruit de la concentració van aconseguir una cosa molt important: mantenir la porteria a zero.

Després d’uns minuts de tanteig, el Molins 99 va començar a aproximar-se a la porteria rival. Va ser amb una jugada d’estratègia com es va trencar el gel. Rubén García va picar una falta rematada al segon pal per José Aguilera, que torna a mullar a la Sínia (1-0). L’Esparreguera va reaccionar poc després però van topar amb el pal. Amb una avantatge mínima es va arribar a la mitja part.

Juanjo Amigo donant instruccions en un temps mort // Jose Polo

A la segona meitat el Molins va imposar el seu domini físic. Amigo va rotar molt més els jugadors que Miquel Bonilla. Els visitants van acabar fosos i els locals van aconseguir els tres punts sense patir en excés. Bruno Lluelles va signar una obra d’art en el 2 a 0. La pilota anava elevada i la va engaltar amb força, amb el cos ben col·locat perquè no marxés als nuvols, i amb la seva cama menys bona, l’esquerra. Un remat de traca i mocador.

José Aguilera celebra un gol // Jose Polo

Amb 2 a 0 l’Esparreguera va optar per jugar amb porter jugador. El Molins va defensar-se molt bé, reduint els espais el màxim possible. No va patir en cap moment. En una acció l’Esparreguera va estar a punt de marcar amb un altre pal però no va haver-hi sensació de remuntada a la Sínia. Encara menys quan Eric Andreozzi va sentenciar el partit fent el definitiu 3 a 0.

La pròxima jornada el Molins 99 juga contra el Sant Sadurní. És un desplaçament complicat contra el tercer de la classificació. Però seria important que les bones sensacions que últimament l’equip deixa a la Sínia també arribessin fora de casa.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *