Un pas inundable per a vianants connectarà Molins de Rei i Sant Feliu amb Sant Vicenç

El gual, que estarà llest el pròxim estiu, requereix una inversió de 765.346 euros que es pagaran entre els ajuntament i l’AMB. 

Imatge de les obres // Ajunament de Sant Vicenç

Serà similar al que hi ha a Sant Boi de Llobregat. Han començat les obres per construir un pas inundable, destinat per a vianants i bicicletes, que connectarà Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat amb Sant Vicenç dels Horts pel riu Llobregat.

El gual per sobre del riu serà de formigó i tindrà 4 metres d’amplada i 30 metres de longitud. A més, per la banda molinenca s’allargarà amb una “passarel·la de 75 metres de longitud, 4 d’amplada i un grup de 20 centímetres”, segons informa l’Ajuntament de Molins de Rei a través d’un comunicat.

D’altra banda, també es faran camins i rampes per comunicar el pas i la passarel·la amb els camins del Parc Agrari del Baix Llobregat. Per últim, estan previstes “tasques de regeneració de l’entorn natural”, segons el consistori.

L’actuació, amb termini d’execució de cinc mesos aproximadament i que estarà llesta per a l’estiu, requereix una inversió de 765.346 euros. Cada ajuntament paga un 23,33% i l’Àrea Metropolitana de Barcelona un 30,01%.

Recomanacions personalitzades