Xavi Foj abandona el Dakar 2018

El de Molins de Rei ha bolcat el seu Toyota afectant l’arc de seguretat i s’ha hagut de retirar del Dakar 2018. 

El cotxe de Foj bolcat // Foj Motorsport Coopertires

Xavi Foj ha abandonat el Dakar 2018. El de Molins de Rei ha patit un accident durant la tercera etapa del ral·li més dur del món. Ha bolcat el seu Toyota Land Cruiser 150 i l’arc de seguretat del vehicle ha quedat afectat.

En aquests casos el reglament és clar: el participant no pot continuar en competició. Foj i el seu copilot, Nacho Santamaría, que no han patit lesions durant l’incident, han aconseguit reparar el vehicle però no els ha servit per continuar en cursa.

“Estàvem baixant un riu sec, després del pas dels camions. Hem anat amb molta precaució, però el nostre angle d’atac ha estat incorrecte i hem bolcat de morros”, ha explicat Foj després de ser eliminat.

“Nacho ha aconseguit arreglar el cotxe, però l’arc de seguretat no ha aguantat i el reglament és taxatiu en aquest aspecte”, ha afegit el molinenc, que ha volgut agrair el suport als patrocinadors i a l’afició.

Després de 13 edicions consecutives finalitzant el Dakar, el mític Xavi Foj, un dels pilots amb més experiència de tot el ral·li, ha quedat eliminat.

Recomanacions personalitzades