Xavi Foj trenca un palier en la segona etapa del Dakar

El molinenc pateix per segona jornada consecutiva en un Dakar que comença complicat des del principi. 

Foj amb el seu Toyota durant la segona etapa del Dakar 2017 // Foj Motorsport Coopertires

El primer dia va ser un way point rebel – els comissaris l’han donat la raó i ha recuperat el temps perdut – i durant el segon ha patit problemes mecànics. Xavi Foj no ha començat el Dakar de la millor manera possible.

Durant la segona etapa amb inici i final a Pisco, Foj ha trencat un palier del seu cotxe. Ha pogut arreglar l’avaria en el seu Toyota Land Cruiser 150, però ha perdut molt de temps.

“Tot ha estat culpa de la mala posició de sortida, els comissaris ens han donat la raó i ens han tret el temps que vam perdre ahir pels problemes al way point, però no ens han permès sortir en la posició corresponent”, ha explicat el molinenc.

“Quan hem arribat a les primeres dunes, la sorra ja estava destrossada i el cotxe no podia superar-les”, ha resumit. “Hem desinflat les rodes com mai, a 0,4, les Coopertires han resistit i hem pogut arribar a meta”, ha relatat.

Després d’aquest inici, l’integrant de l’equip Foj Motorsport Coopertires considera que el Dakar serà “molt complicat” perquè segueixen “molt enrrere”.

Recomanacions personalitzades