Ramon Espadaler reivindica “avançar en l’autogovern sense trencadisses”

El PSC Molins de Rei convida a l’ex Unió ara unit als socialistes Ramon Espadaler per la campanya electoral del 21-D. Qui va ser conseller d’Interior de la mà d’Artur Mas assegura que Catalunya necessita “concòrdia entre les persones per recuperar tot el que s’ha trencat”.

Ramon Espadaler i Xavi Paz a la Fira de Nadal // Jose Polo

El PSC Molins de Rei ha organitzat un acte de campanya electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 21-D amb la visita de Ramon Espadaler, d’Units per Avançar, la nova formació política hereva d’Unió Democràtica de Catalunya.

Qui va ser conseller d’Interior de la Generalitat de la mà d’Artur Mas, ha assegurat que el pròxim dijous els catalans escullen entre “continuar amb el problema que ens ha generat l’independentisme, que de la mà de la CUP ha portat el país contra les roques, o canviar totalment el rumb donant concòrdia entre les persones per recuperar tot el que s’ha trencat, estabilitat econòmica i avançar en l’autogovern de Catalunya sense fer trencadisses”.

Tot visitant la Fira de Nadal de Molins de Rei, Espadaler ha assegurat que se sent “molt còmode” amb el PSC. Segons ell, aquesta unió “no només suma, sinó que multiplica”. “No podem passar del foc de l’independentisme a les brases del PP i qui està a la seva dreta, Ciutadans”, ha sentenciat el número tres de la llista de Miquel Iceta.

Per la seva banda, el portaveu del PSC Molins de Rei, Xavi Paz, s’ha mostrat optimista respecte a les opcions del seu partit el 21-D. “Amb les reserves que cal fer amb les enquestes, totes diuen que el PSC és el partit que més creix”, ha opinat Paz, que ha acompanyat Espadaler durant la seva visita el municipi. “Notem, també a Molins de Rei, que hi ha un gran espai que vol fer un pas endavant en la reconciliació per reconduir una situació que no ha portat enlloc”, ha afegit Paz davant dels mitjans de comunicació.

Recomanacions personalitzades