El Posa’t la Gorra supera el rècord de recaptació

La festa infantil recull més de 37.000 euros per als nens amb càncer durant la seva onzena edició, celebrada per primera vegada a la plaça de la Llibertat. 

Festa Posa’t la Gorra // Associació Suport als Infants Molins de Rei

L’onzena edició de la festa infantil solidària a favor dels nens amb càncer Posa’t la Gorra ha superat tots els rècords de recaptació, segons ha informat l’organització a través d’un comunicat.

La iniciativa. impulsada per l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei, ha aconseguit 37.578 euros, que seran donats a l’AFANOC per finançar la remodelació de La Casa dels Xuklis, la llar d’acollida per a famílies amb nens amb càncer. Aquesta xifra supera amb escreix la recaptació d’anys anteriors”, han assegurat els impulsors del projecte solidari. L’any passat van recaptar 24.000 euros, i el rècord era del 2015, amb 32.516 euros.

“Per primera vegada, s’han esgotat les més de 1.000 gorres disponibles per vendre a la festa i en total se n’han venut més de 2.400”, han afegit. La festa ha inclòs una subhasta solidària d’articles com per exemple una samarreta del jugador de futbol Leo Messi o jaquetes de xef signades per Ferran Adrià i Joan Roca. Per primera vegada s’ha celebrat a la plaça de la Llibertat, quan habitualment es feia al pati de l’escola El Palau.

La jornada, celebrada diumenge 26 de novembre, ha començat amb una cercavila pels carrers de Molins de Rei i durant tot el matí s’han realitzat tallers i jocs per als més menuts. 

A més, l’Associació Molinenca de Tast ha aconseguit 3.210 euros gràcies a un tast solidari. També el Festival de Cinema de Terror va col·laborar amb 350 euros gràcies a una urna de donació que va col·locar durant la passada edició. Multitud d’entitats de Molins de Rei i les escoles i instituts també van col·laborar amb el Posa’t la Gorra.

Recomanacions personalitzades