La molinenca Daniela Fernández anirà a la llista del PSC representant Societat Civil Catalana

L’antiga primera secretària de la Joventut Socialista de Catalunya de Molins de Rei anirà al número 60 per Barcelona de la candidatura del PSC a les eleccions del 21-D. Hi va com a independent, com a membre de Societat Civil Catalana. 

Xavi Paz, Daniela Fernández i Zeus Abdelah // Jose Polo

Daniela Fernández (al centre) el 2012, quan va ser escollida primera secretària de la JSC Molins de Rei, càrrec que ha abandonat // Arxiu — Jose Polo

La llista del “catalanisme no independentista” que el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) està fent per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre tindrà un lloc per a una jove de Molins de Rei. És Daniela Fernández Llorens, que hi anirà al número 60 en representació de Societat Civil Catalana. Els socialistes catalans ja han incorporat altres membres de l’entitat contrària a la independència, entre ells el seu vicepresident, Alex Ramos.

Fernández és membre de SCC, però no té cap càrrec dins l’organització. El 2012 va formar part del grup que va fer renéixer la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) de Molins de Rei, les joventuts del PSC. Llavors va ocupar el càrrec de primera secretària de la JSC Molins de Rei, però va acabar abandonant el càrrec i també la militància a la JSC. De fet, tot i que hi ha molinencs militants de la JSC, l’agrupació local ha quedat aturada.

Tot i que formalment Daniela Fernández no tingui cap vincle amb el PSC de Molins de Rei, el seu nom ha estat un dels que va proposar l’agrupació local molinenca per confeccionar les llistes del 21-D, que es fan a partir de les propostes dels diferents grups locals. Altres noms que va proposar el PSC Molins de Rei van ser el d’Alícia Romero o Eva Granados. La molinenca va al número 60 per Barcelona, una circumscripció on, en les darreres eleccions, el PSC va obtenir 12 diputats.