Kumon, èxit educatiu

Molt més que una activitat extraescolar

Contingut patrocinat

El centre Kumon Molins de Rei – Terraplè  ofereix els programes de Matemàtiques i Lectura, destinats a fer que els teus fills desenvolupin al màxim el seu potencial d’aprenentatge. Això significa que, treballant habilitats com la concentració, l’hàbit d’estudi i les ganes d’aprendre, les seves notes milloraran en totes les matèries.

Kumon és molt més que una activitat extraescolar // Kumon

Kumon és molt més que una activitat extraescolar // Kumon

Segons les paraules de Sandra Castellvell, responsable del centre Kumon Molins de Rei – Terraplè, “el principal avantatge del nostre mètode educatiu és la individualització: ens adaptem al ritme i les necessitats de cada alumne en tot moment”. A més, tot això està encaminat “cap a l’autodidactisme, que és el veritable valor de Kumon: aconseguir que cada alumne sigui capaç d’aprendre per ell mateix qualsevol cosa que es proposi”.

Per a això, els materials de Kumon estan dissenyats de tal manera que la dificultat augmenta de forma molt gradual i aconsegueixen que “el nivell sempre s’ajusti a l’alumne, i no al revés”, segons assenyala Sandra Castellvell, “el que ajuda a plantejar-li petits reptes que sempre serà capaç de superar per ell mateix, i això es tradueix en motivació i ganes d’aprendre”.

Kumon es basa en l'aprenentatge autodidacte // Kumon Molins de Rei - Terraplè

Kumon es basa en l’aprenentatge autodidacte // Kumon Molins de Rei – Terraplè

Els beneficis de l’aprenentatge autodidacte de Kumon són dos: els infants guanyaran autonomia en el seu aprenentatge i podran aprendre el que es proposin en el futur. “Quan els nostres alumnes s’encallen, són capaços de continuar avançant i aprenent perquè han desenvolupat eines per fer-ho, sense dependre d’algú que els expliqui els dubtes”. Això suposa un avantatge a l’escola, ja que “podran avançar més ràpidament que els seus companys, perquè a Kumon estaran resolent exercicis molt per davant del seu curs escolar per tal de desenvolupar aquestes habilitats autodidactes que cerquem”.

Amb els programes Kumon de Matemàtiques i Lectura, els teus fills desenvoluparan les capacitats d’estudi i concentració necessàries per analitzar, raonar i treure conclusions en ambdues matèries, però també en la resta de les assignatures. Es preparen així per superar els nivells més alts i per al seu futur en la vida.

Vine al centre Kumon Molins de Rei – Terraplè  (C. Doctor Barraquer, 26, baixos) i informa’t de les nostres promocions. També pots trucar al 649 469 502.

Gaudiran aprenent des dels dos anys d’edat.

Es preparen per superar els nivells més alts i per al seu futur en la vida // Kumon Molins de Rei - Terraplè

Els infants es preparen per superar els nivells més alts i per al seu futur en la vida // Kumon Molins de Rei – Terraplè

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *