Es presenten els equips del Club Esportiu Molins de Rei

21 equips d’handbol i 6 d’hoquei formen el Club Esportiu Molins de Rei. El president, Alfred Puntas, ressalta la combinació de “la formació esportiva amb la transmissió de valors” en un acte que també ha servit per presentar la nova pàgina web del club. 

Foto dels equips // CE Molins de Rei

El passat diumenge 22 d’octubre, el Club Esportiu Molins de Rei va realitzar la presentació dels seus equips de les seccions d’handbol i d’hoquei. Un total de 21 equips d’handbol, més 6 equips d’hoquei, van poder presentar les seves formacions, des dels pre-benjamins fins els sèniors.

300 esportistes van poder desfilar en el Poliesportiu Municipal omplint de color la pista i fent gaudir a tots els assistents a l’acte, el qual va comptar amb la presència de qui llavors era el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Molins de Rei, Xavi Paz.

El president del club, Alfred Puntas, va ressaltar, en el seu discurs adreçat a tota la família que forma part del Club Esportiu Molins de Rei, que “volem convertir el nostre Club en un model a seguir a l’hora de formar esportistes i persones, combinant la formació esportiva amb la transmissió de valors com són el respecte, la tolerància, la diversitat, l’esforç, el compromís i l’esportivitat”.

També es va aprofitar l’acte per presentar la nova pàgina web del Club: www.cemolinsderei.cat. I com a cloenda es va fer la foto oficial de la temporada 2017/18.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *