Tornen a Molins de Rei els cursos SEFED de simulació d’empreses per a aturats

L’exitós programa de Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives (SEFED), que situa els alumnes en un entorn laboral simulat perquè aprenguin en gestió i administració d’empreses, tornarà a fer-se des de la segona quinzena de novembre a Molins de Rei.

Una de les anteriors edicions del curs SEFED // Arxiu — Ajuntament de Molins de Rei

Ja han obert les inscripcions d’una nova edició dels cursos del programa SEFED de Molins de Rei, que des de la seva creació el 1989 s’han fet un lloc com una eina de formació amb alts resultats: més del 70% de participants dels últims anys han trobat feina, segons assegura l’Ajuntament.

La simulació d’empresa del Programa SEFED es fa en una aula ubicada al Centre d’Ocupació i Serveis a les Empreses Joan García Nieto de l’Ajuntament de Molins de Rei. La classe està distribuïda igual que una oficina, on es reprodueixen els circuits administratius habituals i les tasques pròpies dels departaments de gestió comercial, comptabilitat i recursos humans.

Poden participar-hi les persones inscrites a l’atur que tinguin com a mínim el graduat escolar o la ESO. Les classes són en horari de matí i el curs, en l’especialitat d’Activitats de Gestió Administrativa, està vinculat a un certificat de professionalitat de nivell 2. Inclou 900 hores lectives i 80 hores de pràctiques no laborals en empreses del territori.

Aquest curs va ser impulsat per l’Ajuntament de Molins de Rei i la Fundació INFORM el 1989 i està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *