El PSC assegura que la “incoherència” de l’alcalde porta Molins de Rei a la “inestabilitat”

Xavi Paz (PSC) critica la decisió de l’alcalde de trencar el pacte de govern i augura una etapa d'”inestabilitat” a Molins de Rei. El PSC del Baix Llobregat es mostra sorprès perquè “la direcció del PDeCAT actualment anima a l’enteniment i a la col·laboració pel futur de Catalunya”.

El portaveu del PSC, Xavi Paz, durant una manifestació // Jose Polo

Disgust a les files del PSC Molins de Rei després que l’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC), anunciés el trencament del govern municipal que unia els dos partits des de l’any 2011.

“La incoherència de l’alcalde obre una etapa d’inestabilitat a la ciutat que acabarà afectant els i les ciutadanes”, alerta el portaveu del PSC a l’Ajuntament de Molins de Rei i fins ara primer tinent d’alcalde, Xavi Paz. El socialista mostra la seva “sorpresa” per “conèixer per la ràdio local el trencament unilateral del pacte de govern”.

Paz “lamenta profundament” que s’hagi arribat a aquesta situació. Ell era partidari de continuar amb un pacte basat en la política local i que donava llibertat als dos partits en l’àmbit nacional. Segons ell, el pacte s’estava complint de forma “satisfactòria en benefici dels molinencs”. “Si es confirma el trencament s’obriria una etapa d’inestabilitat i bloqueig després de 6 anys de transformació i millora”, afegeix.

“En aquests moments cal serenor i prudència pel bé dels molinencs”, opina el portaveu socialista. “Nosaltres seguim oberts a l’entesa, el diàleg i el treball per Molins de Rei”, sentencia Paz.

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, afegeix que la decisió de Casals “sorprèn, sobretot quan la direcció del PDeCAT actualment anima a l’enteniment i a la col·laboració pel futur de Catalunya”. Pel responsable de la federació més influent del PSC, el que ha fet l’alcalde és “traslladar la crisi de Catalunya a un govern municipal que destacava per la seva bona gestió, pel seu enteniment i per la seva gran activitat”. Segons l’agrupació comarcal dels socialistes, la sociovergència molinenca era un “exemple de coalició on la prioritat era treballar per a la ciutadania per sobre d’interessos partidistes”.

CDC trenca el pacte de govern amb el PSC

Recomanacions personalitzades