L’AE Penya Esplugues castiga el CFS Molins 99

CFS Molins 99 2-6 AE Esplugues. Un dels favorits de la Tercera Nacional s’aprofita d’uns minuts de desconnexió molinenca per emportar-se els tres punts a la Sínia. 

Alfredo recriminant-li una acció a l’àrbitre // Jose Polo

Va ser un partit estrany al Poliesportiu de la Sínia, un dimarts a les 21:45 hores per recuperar un matx ajornat. Més tard que l’horari Champions. Això va fer que es jugués amb menys públic del que és habitual. També va ser atípic per un altre motiu: tot i que la majoria del temps el partit va ser igualat, el resultat va ser relativament còmode per a l’Associació Esportiva Esplugues (2 a 6).

Un dels favorits a l’ascens visitava Molins de Rei i contra un equip amb un potencial d’aquestes característiques s’ha de jugar molt bé durant tot el partit. Els entrenats per Juanjo Amigo van desconnectar uns minuts. I tot i que l’espai de temps en què no van estar al 100% va ser breu, va ser suficient per castigar els molinencs i emportar-se els tres punts.

En la primera part el CFS Molins 99 va jugar-li de tu a tu als espluguencs. Sí, el porter Jordi Riera va fer aturades de mèrit però també el porter visitant. No hi havia un dominador clar. Iván Rodríguez va pispar-li la pilota al rival i va fer el primer gol del partit (1-0). L’AE Esplugues no va ser capaç d’empatar durant tota la primera meitat. L’ordre molinenc els desesperava. Així es va arribar a la mitja part.

La segona meitat va començar amb el mateix guió. De fet, el capità Àlex Sánchez Ajo va tenir el 2 a 0 als seus peus però no va poder afinar de cara a porteria. Després començava la desconnexió molinenca. En cinc minuts el resultat era 1 a 3. El gol de l’empat va ser per descuidar el segon pal, l’1 a 2 aprofitant un rebot i l’1 a 3 amb un xut llunyà. A més, poc després una jugada molt estranya va acabar amb l’1 a 4. Si desconnectes contra un equip de la part baixa de Tercera Nacional potser pots sortir-ne viu però si ho fas contra un equip de la part alta l’exigència de la competició fa que et castiguin.

A partir d’aquí, el Molins 99 ho va intentar de totes les maneres però la diferència ja era massa elevada a l’electrònic. Era molt complicat remuntar. Alfredo Valdez va fer el 2 a 4 de penal i després Amigo va apostar per jugar de cinc. No va ser possible remuntar. Sense porter, els espluguencs van fer dos gols més fins a deixar el marcador en 2 gols a 6. Una diferència àmplia, de quatre gols, on només va haver-hi una gran diferència entre els dos equips en un marge de temps reduït.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades