El CFS Molins 99 demostra fortalesa mental i supera al Jesús i Maria

CFS Molins 99 4-3 Jesús i Maria. Els entrenats per Juanjo Amigo aconsegueixen tres punts en un partit vibrant. 

David García, autor d’un gol i després entrevistat per Viu Molins de Rei // Jose Polo

El Club Futbol Sala Molins 99 ha evolucionat durant els últims mesos. Si la temporada passada era un equip amb qualitat però dèbil mentalment, que es deixava remuntar marcadors a favor amb facilitat, ara és un conjunt que mai es dóna per vençut, capaç de superar les circumstàncies que se li van posant al davant. Un canvi que ja es va veure ben entrat el curs passat i que ara es torna a confirmar.

En l’últim partit, davant el Jesús i Maria, un nouvingut a la categoria amb un cinc inicial de molta qualitat i que va plantar cara en tot moment, es va veure per sota en el marcador dues vegades. Quan per fi es va avançar, ja entrada la segona part, el van empatar. I tot i això, va saber competir fins al final per emportar-se els tres punts per 4 a 3 després d’un matx emocionant.

Els entrenats per Juanjo Amigo no van començar bé. O van sortir despistats, o es van veure sorpresos pel nivell del rival, que els va pressionar la sortida de la pilota des del primer minut. Sigui com sigui, Gerard Goberna va fer el 0 a 1.

Després dels minuts inicials el partit es va equilibrar i el Molins 99 va competir molt millor. Tot i això, no hi havia moltes ocasions de gol. En una jugada per banda, Àlex Sànchez Ajo va aconseguir treure una centrada a l’interior de l’àrea. Allà hi havia Karim Benaliti que, atent, va aconseguir l’empat (1-1).

Amb l’empat el Molins 99 va ser superior, generant jugades de perill. Però a la mínima els visitants també mossegaven. En un servei d’out que va agafar els molinencs avançats, el Jesús i Maria va aconseguir l’1 a 2. Va ser una gran jugada al primer toc que va significar l’últim gol abans de la mitja part.

Després del descans els locals van sortir a per totes, disposats a capgirar el marcador. Van ser tan agressius que van carregar-se de faltes, fet que no els va afectar gràcies a una immensa aturada de Raúl Balsalobre en un doble penal en els minuts finals.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

L’empat el va fer un home amb més aviat poca relació amb el gol. David García va fer un control orientat trepitjant la pilota amb classe i va enviar una fuetada al fons de la xarxa del rival. 2 a 2.

El Molins 99 va anar a més tot i que el Jesús i Maria, sempre batallador, també generava perill. Després de fallar una ocasió molt clara, Bruno Lluelles va fer el 3 a 2 aprofitant una assistència de Josué Cortés.

El partit encara guardava un ensurt per als interessos locals. En una acció amb mala sort, Iván Rodríguez va marcar en pròpia porta i el matx es va igualar a 3. Però el mateix Ivan va recuperar una pilota poc després, va conduir amb intel·ligència, i va assistir Karim, que amb el seu segon gol de la tarda va donar els tres punts al Molins 99 (4-3).

El pròxim partit de l’equip és dimarts a les 21:45, quan es jugarà el matx ajornat contra el Penya Esplugues.

Recomanacions personalitzades