La plaça de la Creu i el Doctor Barraquer s’incorporen a la plataforma única

Les reformes de la plaça de la Creu i el carrer Doctor Barraquer, finalitzades aquesta setmana, han suposat una inversió total de 350.000 euros per incorporar aquests punts a la plataforma única del Centre Vila. 

Cruïlla de la plaça de la Creu // Jose Polo

Punt i final a dues actuacions urbanístiques en el Centre Vila de Molins de Rei. Segons informa l’Ajuntament a través d’un comunicat, les obres de l’entorn de la plaça de la Creu i del carrer Doctor Barraquer ja han acabat. Tot i això, encara es poden veure alguns elements com cons i tanques.

Les dues actuacions han servit per incorporar aquests punts a la plataforma única existent en el centre del municipi. A la plaça de Creu s’ha apostat donar prioritat als vianants en la cruïlla que la uneix amb el carrer Carril i el Pi i Margall. S’han invertit un total de 200.000 euros. En el carrer Doctor Barraquer el cost de l’actuació ha estat superior als 150.000 euros.

Segons l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CDC), aquestes obres formen part d’una “estratègia global” per fer un municipi “més amable” i “potenciar” l’activitat comercial. “Hem prioritzat de forma significativa els projectes que comportaven una pacificació del trànsit”, afegeix el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC).