El CFS Molins 99 té més equips que mai

L’entitat de Molins de Rei dedicada al futbol sala està en el millor moment de la seva història en l’àmbit social, amb un total de 23 equips en diferents categories. Mai abans havia aconseguit aquesta xifra. 

La presentació dels equips de la temporada 2017-2018 del Club Futbol Sala Molins 99 va lluir per dos motius: el nou format ple de llums i espectacle i la gran quantitat de jugadors que van desfilar. L’entitat gestiona un total de 23 equips aquest curs. Mai havia tingut tants com ara.

Foto de grup de l’entitat // Jordi Julià

“És l’any que tenim més equips al club”, assegura el president del CFS Molins 99, Daniel Santamaría. “Totes les categories de futbol sala femení estan cobertes i en algunes hem triplicat o mutiplicat per quatre”, afegeix. El club que va néixer el 1999 gràcies a l’impuls d’una colla d’amics ja està més que consolidat i no para de fer-se gran. “Volem seguir creixent”, es proposa el president.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

“Vull donar les gràcies a totes les families per confiar en nosaltres”, afirma Santamaria. “Intentem marcar una línia molt clara en educar en els valors de l’esport i la cultura de l’esforç. Saber perdre i sobretot saber guanyar o ser educat amb l’àrbitre”, exemplifica el responsable del CFS Molins 99.

Els equips de l’entitat

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades