El Cèltic Bàsquet Molins femení guanya el primer partit a Copa Catalunya

Les noies entrenades per Juan Couto sumen la primera victòria de la història de l’entitat a Copa Catalunya després de superar l’Igualada per 67-49. 

Juan Couto, entrenador del Cèltic Bàsquet Molins femení // Arxiu – Jose Polo

El Cèltic Bàsquet Molins de Rei femení ha aconseguit la primera victòria de la història de l’entitat a Copa Catalunya, després d’imposar-se de forma contundent per 67 a 49 al CB Igualada.

“Vam sortir molt bé al principi del partit i, després d’un parcial de 15 a 0, vam marxar al descans amb 13 punts de marge”, explica l’entrenador, Juan Couto. Les locals han mantingut el nivell durant gairebé tot el matx. Només en un tram de l’últim quart va veure com les visitants s’apropaven a 10 punts. “Les noies van reaccionar bé i van saber gestionar-ho”, indica el tècnic gallec. Amb tot, s’han emportat el seu primer triomf, que arriba en la quarta jornada, amb solvència.

“Crec que ens hem tret de sobre la por de perdre”, afegeix Juan Couto. Segons l’entrenador, la primera victòria ha arribat contra un dels rivals que, a priori, es jugarà la permanència amb el Molins a final de temporada.

“Hem de mirar molt contra qui juguem, no desanimar-nos, i tenir molt clar quina és la nostra lliga”, remata l’entrenador. En el primer curs de les molinenques a Copa Catalunya, l’objectiu no és cap altre que la salvació.

Recomanacions personalitzades