Xocopunt guanya el Concurs d’Aparadors

Un retaule amb paperetes de xocolata amb el ‘Sí’ marcat, urnes, guàrdies civils i cartells de ‘Democràcia’ ha estat escollit per la Unió de Botiguers Bot-Mol com a millor aparador del concurs que organitzen per Festa Major. Agrollavor i Valls Flors han estat els altres premiats. 

L'aparador de Xocopunt està ambientat en l'1-O // Bot-Mol

L’aparador de Xocopunt està ambientat en l’1-O // Bot-Mol

La Unió de Botiguers Bot-Mol ha premiat l’establiment Xocopunt per l’aparador que han muntat per Festa Major. Mostra una papereta feta de xocolata entrant a una urna flanquejada per agents de la Guàrdia Civil en forma d’ous amb Piolíns enganxats, amb més paperetes penjant del sostre i xocolatines a favor del ‘Sí’. Al voltant, la propaganda que ha fet Òmnium amb la frase ‘Democràcia’.

El segon premi del Concurs d’Aparadors de la Festa Major 2017 ha estat per Agrollavor, que s’apropa més a la temàtica habitual d’aquest concurs d’aparadors i ha fet espantaocells fent servir barrets i mocadors del Camell. Per últim, Valls Flors ha quedat en tercer lloc amb un aparador amb motius de la tardor.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.