Xocopunt guanya el Concurs d’Aparadors

Un retaule amb paperetes de xocolata amb el ‘Sí’ marcat, urnes, guàrdies civils i cartells de ‘Democràcia’ ha estat escollit per la Unió de Botiguers BotMol com a millor aparador del concurs que organitzen per Festa Major. Agrollavor i Valls Flors han estat els altres premiats. 

L'aparador de Xocopunt està ambientat en l'1-O // Bot-Mol

L’aparador de Xocopunt està ambientat en l’1-O // Bot-Mol

La Unió de Botiguers BotMol ha premiat l’establiment Xocopunt per l’aparador que han muntat per Festa Major. Mostra una papereta feta de xocolata entrant a una urna amb el nom de la botiga flanquejada per agents de la Guàrdia Civil en forma d’ous amb petits Piolíns enganxats, amb més paperetes penjant del sostre i xocolatines a favor del ‘Sí’. Al voltant, la propaganda que ha fet Òmnium amb la frase ‘Democràcia’. Tot plegat, una imatge 100% política completament aliena a la festivitat de Sant Miquel.

El segon premi del concurs de la Festa Major 2017 ha estat per Agrollavor, que s’apropa més a la temàtica habitual d’aquest concurs. Es tracta d’un espantaocells fet amb barrets i mocadors del Camell. Per últim, Valls Flors ha quedat en tercer lloc amb un aparador amb motius de la tardor.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades