El grup vicentinomolinenc Eivibonny guanya l’Empalmat

La banda Eivibonny, amb membres de Molins de Rei i Sant Vicenç dels Horts, ha guanyat el concurs de nous talents musicals de la nit d’empalmada de la Festa Major de Molins de Rei. 

Els membres d'Eivibonny són Josep Bofill (baix), Joan Prat (teclat), Ferran Rossell (veu) i Xavi Esteve (baix) // Eivibonny

Els membres d’Eivibonny són Josep Bofill (bateria), Joan Prat (teclat), Ferran Rossell (veu) i Xavi Esteve (baix) // Eivibonny

Tot i les rivalitats a banda i banda del riu, el 13è concurs de música Empalmat de Molins de Rei ha estat per a Eivibonny, integrat majoritàriament per veïns de Sant Vicenç dels Horts, però també de Molins de Rei. És un grup que combina el folk amb el rock, que canta en anglès i que, amb les poques cançons que tenen a la xarxa, demostra una gran preocupació pels detalls. L’esforç els ha valgut ser qui s’emporti els 1.000 euros amb què l’Ajuntament de Molins de Rei els premia.

Tres dels quatre membres principals del grup són de Sant Vicenç: Ferran Rossell (veu) Joan Prat (teclat) i Xavi Esteve (baix). El quart, en canvi, és de Molins de Rei: Josep Bofill, el bateria. També incorporen en les actuacions el saxofonista molinenc Pol Martínez. El grup, no obstant, assaja a Molins de Rei.

Després d’obrir-se a grups de tot el Baix Llobregat i no només de Molins de Rei, el concurs ha recuperat forma deixant enrere uns anys amb una participació tant baixa que ha estat a punt de fer-lo desaparèixer. Els altres finalistes d’aquesta edició han estat Karabash (indie/folk, Vallirana), El Príncipe de los Ladrones (rumba/rock), Ankris y el Cuéllar (hip hop, el Prat) i La Barraca (rock/reggae/ska, Sant Vicenç).

Recomanacions personalitzades