10.250 gràcies!

Eduard Suàrez, regidor d'ERC Molins de Rei

Eduard Suárez (ERC)

Escric aquestes línies encara esgarrifat per les imatges de les porres pegant a la gent a les portes de les escoles. Em repugnen i reconec que em generen tanta ràbia que hi ha moments que surt el pitjor de mi… Però hem d’estar serens. Diumenge a la vila 10.250 molinencs van anar a votar i ho van fer de forma pacífica i ordenada. N’hem d’estar molt orgullosos, ahir vam demostrar que som un poble viu i que si fem pinya podem assolir el que ens proposem.

Gràcies a tots, de tot cor, als que vau fer guàrdies a les escoles defensant la democràcia, als voluntaris que vau fer possible que poguéssim votar, als apoderats del partits i entitats sobiranistes i, per què no dir-ho, als companys del consistori amb el nostre alcalde al capdavant que amb la seva feina i determinació han fet possible assumir un compromís que no era gens fàcil: obrir els col·legis i que hi haguessin urnes i paperetes. Estic molt però que molt honorat de poder fer el que ha sigut aquesta aventura amb tots vosaltres. No ho oblidaré mai i com ens deia l’Ovidi, l’1 d’octubre serà un dia que durarà anys en la meva retina.

Però ara no ens podem quedar aquí. Hem de fer complir el mandat democràtic que els nostres conciutadans van expressar ahir a les urnes, que no és altre que proclamar la República Catalana.

Postdata: Els silencis dels representants polítics locals que van callar mentre al nostre país estava passant el que estàvem veient, sapigueu que sou còmplices dels seus cops i de les seves porres, i que si us penseu que callant oblidarem sapigueu que heu aconseguit just el contrari.

Eduard Suàrez, regidor d’ERC Molins de Rei

  • dclosa

    Sr. Suarez, Ara , desprès del xoc que va patir la ciutadania catalana, crec que no és el moment de fer campànya política. Tots hem quedat esgarrifats i no cal dir-ho, de les imatges de les porres de la G.C. pegant a la gent a les portes de les seus electorals. A tots ens repugne i ens generen ràbia, però, tal com ben be diu vostè : hem d’estar serens. Certament hem d’estar molt orgullosos del referendum i vam demostrar en Rajoy de que som un poble viu i que si fem pinya podem assolir el que ens proposem, encara que sigui l’enfonsament i tirar-nos tots per un precipici alhora. La declaració unilateral del DUI provocará : el “corralito” als bancs, Catalunya deixarà d’estar a la UE, emissió de nova moneda, no accés al BCE , etc. etc. Certament, el compromís del referendum no era gens fàcil: obrir els col•legis , les urnes , les paperetes. Ara no ens podem quedar aquí? , Donç jo crec que tindriem de deixar refredar el “suffle” abans de proclamar a la “bla, bla” la República Catalana. Crec que la cosa no està per tirar petads, Europa no vol complicacions i ens ignora totalment, cap pais ens dona suport. Crec que lo millor seria deixar aparcat uns quants dies o mesos el “referendum” , reconeixent que a la catalana, ha estat un referendum legal i vinculant , però, sense deixar-lo olvidat, convocar el abans possible eleccions autonómiques de forma inmediata, i que segons els resultats, desaparereixerant ja el PP, C’s, PSC, Podemos, etc. desprès el nou govern de ERC+CIU+CUP, amb mès força , podrà recuperar els resultats del referendum i proclamar amb mès força un DUI.
    Els silencis dels representants polítics locals PSC-Molins , Podemos-Molins , el bodeguero-Molins etc. que van callar mentre al nostre país estava passant el que estàvem veient, son còmplices dels cops i de les porres, i que no es pensin de que callant, la ciutadania de Molins de Rei els oblidarem.
    Sr. Suarez, segons ens indicaba per la Radio Funcionaria Municipalista Municipal, el mateix alcalde, de haver sigut vostès uns heroïs en les claus de les escoles i a l’ organització del referendum , sembla que de totes maneres, amb tantes sol·licituts que li he fet per aquí i per el mateix medi, que al ser vostè un ciutadà nou en la seva formación, ens deuria , abans de tot, i informar-nos de qui és vostè : el seu estat civil, si está casat o no, si té fills o no, si paga el rebut del aïgua o viu a casa dels seus pares, i si apart dels 380€ que s’ensaca cada mes per el simple fet de ser regidor i asistir al ple, en qué treballa, o si el millor que ha fet en la vida es tindre fills i axí poguer parlamentar amb mès determinaciò a les reunions en les APAS, etc. etc.