Molins Camina mostra “profund desacord” amb la suspensió del ple municipal de setembre

La regidora de Molins Camina, Ana Aroca, no està d’acord amb la decisió d’ajornar el ple municipal per la situació creada arran de l’1-O. “Les institucions es defensen fent-les servir, no posant-les al servei de les agendes polítiques d’uns quants”, argumenta Aroca. 

Ana Aroca, de Molins Camina, durant un ple municipal// Jose Polo

Molins Camina, partit que agrupa Podem, Equo i Procés Constituent en l’àmbit municipal, ha criticat la decisió, presa a petició dels partits independentistes, d’ajornar el ple municipal de setembre per la situació generada arran de la convocatòria del referèndum sobre la independència de Catalunya del pròxim 1 d’octubre que el Tribunal Constitucional ha suspès.

“Les institucions es defensen fent-les servir, no posant-les al servei de les agendes polítiques d’uns quants”, assegura la portaveu i única regidora de Molins Camina al ple municipal, Ana Aroca, que també ha criticat actuacions com la retenció d’activistes independentistes a l’antic institut Lluís de Requesens.

Segons Aroca, l’ajornament del ple s’ha fet “sense justificació i sense seguir el procediment adequat”. Segons aquest partit, no es va presentar una motivació específica d’aquesta desconvocatòria del ple i, per tant, es va fer sense seguir el procediment legal que necessiten aquest tipus d’actes administratius.

“Esperem que la nova data de celebració del 5 d’octubre es respecti i no estiguem davant una vaga política, terme que aquesta setmana estic sentint massa. Un ajuntament sense activitat política és una institució paralitzada”, ha sentenciat la portaveu de Molins Camina.

Recomanacions personalitzades