El ple municipal es posposa a petició dels partits independentistes

El ple municipal de Molins de Rei del mes de setembre, previst per aquest dimecres, s’ha posposat fins al 5 d’octubre, atenent a la petició de CDC, CUP i ERC. Es fa de cara a l’1 d’octubre, igual com han fet altres municipis.

Ple Municipal // Arxiu — Jordi Julià

Dimecres 27 de setembre s’havia de realitzar el ple municipal ordinari del mes de setembre. No serà així. Segons ha informat l’Ajuntament de Molins de Rei en un breu comunicat, la sessió ha estat ajornada. “Per indicació de l’alcalde i d’acord amb la conversa que ha mantingut amb els portaveus dels grups municipals, us informem que es desconvoca la sessió plenària de demà”, ha afirmat dimarts el consistori a través d’aquest comunicat. En el text també s’informa que aquest ple municipal es farà el pròxim dijous 5 d’octubre a les 19 hores.

Segons ha assegurat Ràdio Molins de Rei, aquest ajornament del ple municipal ha estat pactat entre els grups municipals independentistes de Molins de Rei: CDC -partit de l’alcaldia amb pacte de govern amb el PSC- la CUP i ERC, ambdós a l’oposició. Sílvia Guillén, portaveu d’ERC, ha dit a l’emissora que és “un moment excepcional i hem de centrar tots els esforços a fer que aquest referèndum sigui possible”.

Altres poblacions també han pres decisions en la mateixa línia, i a Molins de Rei ja s’havia passat de dijous, com es fa habitualment, a dimecres, per no coincidir amb els actes de Festa Major. Aquest mateix dimecres també hi havia prevista una xerrada de Molins de Rei pel Sí que ha estat suspesa per “imprevistos sobrevinguts en les agendes dels ponents”, que havien de ser el conseller de la presidència, Jordi Turull, i representants de l’ANC i Súmate.

 

Recomanacions personalitzades