El CFS Molins 99 és superat clarament per l’Alcoletge en el primer partit de Lliga

CFS Molins 99 2-7 Alcoletge. Juanjo Amigo debuta a la banqueta molinenca amb una derrota a la Sínia contra el tercer classificat de Tercera Nacional la temporada passada. 

Un moment del partit // Jose Polo

Com aquells dies en què t’aixeques amb el peu esquerre. Se’t cau el café a sobre a primera hora, Rodalies pateix retards camí de la feina i, en arribar, estàs espès i les coses no et surten bé. Així va estar el Club Futbol Sala Molins 99 en el primer partit de la temporada a Tercera Nacional.

Va començar nerviós, va veure com es lesionava un dels homes més importants en els primers minuts i, bàsicament, no li va sortir gairebé res durant el partit. El resultat de tot plegat: una clara derrota al Poliesportiu de la Sínia de Molins de Rei contra l’Alcoletge, equip que el curs passat va ser tercer de la categoria, per 2 a 7.

Hi ha cares noves al Molins 99. La més important a la banqueta: Álex Bautista ha deixat pas a un nou entrenador, Juanjo Amigo, que té una llarga trajectòria en el món del fútbol sala. Amb ell han arribat Josué Cortés, a qui se’l va veure ràpid, i un porter, Raúl Balsalobre, que va veure el matx des de la banqueta perquè el titular va ser un home de la casa, Jordi Riera. Una altre producte del planter, Miquel Navarro, ha tornat al primer equip. Per contra han marxat homes clau en els últims anys com Sergi Areny, ara al Sala 5 de Martorell, o el capità Óscar González, que per motius personals ha decidit prendre’s un descans. Víctor Sanmartín s’ha retirat. 

Els nervis van passar-li una mala jugada al Molins 99 en el primer partit de lliga. En un tres i no res ja anava perdent per 0 a 2. A partir d’aquí l’equip va anar a remolc. Després del primer gol Àlex Sánchez Ajo, que enguany és el capità, es va lesionar al turmell. El 10 molinenc no va poder tornar a jugar.

Alfredo Ozor va fer el 2 a 1 i per un moment semblava que els locals es ficaven en el partit, però no va ser així. Abans del descans, en una jugada on l’Alcoletge va buscar el segon pal, va fer l’1 a 3.

Només començar el segon temps els visitants van marcar. I poc després amb una falta indirecta el resultat ja era de 1 a 5. Tot semblava molt complicat pels interessos del Molins que, a més, va perdre els nervis. Van perdre els nervis perquè algunes decisions arbitrals van perjudicar-li. Iván Rodríguez y Rubén García van acabar expulsats.

Les sensacions no eren bones i per moments l’Alcoletge va jugar a plaer. Amb tot, va arribar el 1 a 6. Després Karim Benaliti va retallar distàncies però la diferència ja era massa gran. Finalment, els de la Terra Ferma van arrodonir el marcador amb el 2 a 7 final.

El projecte és nou i és evident que el Molins 99 necessita temps per acabar-se de definir. S’acaba de jugar la primera jornada de lliga. A més, tot i la derrota, la matèria prima de l’equip segueix sent bona.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Recomanacions personalitzades