El Cèltic Bàsquet Molins de Rei femení debuta a Copa Catalunya amb derrota en una pista complicada

Bàsquet Draft Gramanet 76 – 55 Cèltic Bàsquet Molins. Les molinenques perden en el seu primer partit de la història a la categoria de Copa Catalunya. 

El Cèltic Bàsquet Molins de Rei en el primer partit a Copa Catalunya a Granollers // CB Molins de Rei

El Cèltic Bàsquet Molins de Rei femení va jugar el seu primer partit de la història a la categoria de Copa Catalunya a la pista del Bàsquet Draft Gramanet, equip que va finalitzar en tercera posició la temporada passada. Les molinenques van ser superades per un dels conjunts més exigents de la competició, perdent per 21 punts de diferència (76-55).

“Vam entrar al primer quart amb molts nervis”, explica a Viu Molins de Rei l’entrenador de l’equip, Juan Couto. Uns nervis que van fer que les locals agafessin un avantatge de 18 punts en els primers minuts. El matx es va decidir al principi. “A la segona part vam estar força bé, però el partit ja estava decidit”, assegura el tècnic gallec.

El Cèltic Bàsquet Molins de Rei va pujar a Copa Catalunya la temporada passada. Enguany, l’objectiu no és cap altre que la permanència en una lliga molt exigent, amb molts clubs amb capacitats econòmiques superiors. El pròxim diumenge a les 19:15 hores l’equip jugarà el primer matx al Poliesportiu Municipal de Molins contra el Bencriada de Banyoles.

 

Recomanacions personalitzades