Una cinquantena d’entitats celebren la Diada Nacional de Catalunya

El teixit associatiu de Molins de Rei ha tornat a fer una ofrena floral al monument en memòria de Rafael Casanova a la plaça del Palau.

El Club Escacs Molins de Rei fent la seva ofrena // Jose Polo

Una per una, fins a una cinquantena d’entitats de Molins de Rei van participar en l’ofrena floral a Rafael Casanova, feta amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. L’acte, que es va cloure amb el discurs de l’alcalde de Molins de Rei Joan Ramon Casals, va començar amb un pilar dels Matossers, la colla castellera del municipi.

Després el teixit associatiu molinenc va anar omplint el monument de la plaça del Palau de flors. Hi van passar entitats de tots colors: culturals, esportives, polítiques… sense excepció, totes van ser rebre l’aplaudiment del públic.

Quan el discurs de Casals va acabar, la cobla Principal de Terrassa va interpretar l’himne dels Segadors. Quan va finalitzar, es va realitzar una ballada de sardanes a la plaça.

L’acte, en imatges

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades