Molins de Rei per la Independència ANC encén espelmes pel ‘sí’ l’1 d’octubre

150 persones, segons l’organització, fan un acte al barri de la Granja on encenen espelmes per votar ‘sí’ l’1 d’octubre. L’ex-alcalde Josep Janés signa un manifest a favor del referèndum que la Generalitat ha convocat. 

Les espelmes a la Rambla de la Granja // Roser Vilallonga

Unes 150 persones, segons informen fonts de l’organització de l’acte, han encés espelmes a favor del ‘sí’ l’1 d’octubre, en un esdeveniment realitzat divendres 1 de setembre.

La mobilització, organitzada per Molins de Rei per la Independència – ANC, s’ha realitzat a la Rambla de la Granja per “celebrar que només falta un mes pel referèndum”, segons expliquen.

Després de l’encesa d’espelmes s’ha cantat l’himne nacional de Catalunya i s’ha fet un pica-pica.

Josep Janés, dins la plataforma d’ex-alcades a favor de l’1-O

Gairebé una vuitantena d’ex-alcaldes i ex-regidors el PSC i d’Iniciativa del Baix Llobregat han signat un manifest a favor del 1-O. Aquest grup, del qual formen una desena de càrrecs encara en actiu, no recolza ni el ‘sí’ ni el ‘no’ però fa una crida a la participació en la votació. A més, també critiquen la postura dels seus partits en aquest tema i demanen els Ajuntaments que facilitin la votació.

Entre els signants del manifest hi ha representació molinenca. L’ex-alcalde entre 1991 i 2002, Josep Janés, ha donat suport. Janés va governar representant la coalició Iniciativa i Esquerra, que unia Iniciativa per Catalunya i Esquerra Nacionalista de Molins de Rei, partit ja extingit.

 • dclosa

  ¿Al día de hoy , nuestro flamante alcalde de CIU con su socio antindependentista Javier Paz (PSOE) ha firmado ya formalmente el compromiso de locales solicitados por la Generalitat para el 1-O?

  • dclosa

   Esperemos que visto lo visto, este año, Javier Paz y su séquito del PSOE no tengan la sinvergüencería de hacer ofrenda a las piedras meadas por perros de Palau, y que de hacerlo se hagan los oportunos abucheos a ese personal que no ha pegado un palo al agua , que sólo sabe mover la sin hueso con palabrería barata y cobrar puntualmente sus sueldazos a final de mes, con dineros sacados en vena, de nuestros impuestos.
   .

 • Pep Cisquelles

  Sin comentarios. Lo único que me gustaría es que se respetase el mobiliario público. Las farolas las pagamos todos, no sólo los independentistas. Esto esta mal.

 • Carles Joan

  ; és ben clar que cent cinquanta persones representen a una immensa majoria social, tal i com ha decretat Joan Ramon Casals, l’alcalde de tots, en virtut de la seva potestat i autoritat. #

  • dclosa

   150 persones son un 6 per mil , Aquesta quantitat no crec que sigui representatiu de res… Les estelades que hi han a les faroles de les entrades/sortides a la vila , tenen el permis municipal pertinent, o tenen el de nocturnitat i alevosia?

 • Pingback: Els exalcaldes Antònia Castellana i Josep Janés animen a votar l'1-O per "defensar la democràcia" | Viu Molins de Rei()